De multe ori, concertele vedetelor noastre pot fi pliiiiine de surprize. Fie că vorbim de surprize plăcute sau neplăcute, acestea se întâmplă, în mod inevitabil

Inna este una dintre cele mai titrate artiste de la noi, iar concertele ei aduc în fața scenei numeroși fani dornici să o asculte. Așa cum v-am spus, evenimentele de acest gen nu sunt niciodată lipsite de incidente.

În cadrul unui concert susținut în anul 2010, Inna a avut parte de o situație cât se poate de rușinoasă. Stilul vestimentar pe care îl avea la vremea respectivă era cu mult diferit față de cel pe care îl are în prezent. De ce vă spunem asta? Pentru că din cauza decolteurilor mult prea generoase se mai întâmplă, din când în când, câte un accident. Mic sau mare, acum voi decideți!

Inna a rămas cu sânul pe afară, în timpul unui concert

E timpul să vă puneți imaginația puțin la contribuție. E anul 2010 și sunteți la unul dintre concertele Innei. Pe scenă, artista a îmbrăcat o rochie neagră extrem de sexy, cu un decolteu adânc, ce-i lasă la vedere jumătate din sâni. La un moment dat, Inna a dansat prea tare, așa că unul dintre nurii vedetei a ieșit…„la atac”!

În fața întregii mulțimi, Inna a rămas cu sânul pe afară și nimeni nu și-a dat seama să o anunțe pe artistă de incidentul neplăcut. În urmă cu puțin timp, imaginile au început să circule pe TikTok, iar internauții și-au adus aminte de momentul ce nu-i face deloc cinste Innei.

 Imagini rușinoase cu Inna! Ce a pățit celebra artistă, în cadrul unui concert - fanii au văzut totul! VIDEO
Colaj Substantial

Inna, huiduită în timpul unui concert la Satu Mare

Prezența Innei pe scena de la Satu Mare nu a fost una tocmai plăcută. Cântăreața a fost huiduită de către public, după ce a salutat publicul în limba maghiară. O mare parte din cei care se aflau prezenți la concertul ei i-au adresat cuvinte grele, unii dintre ei chiar refuzând să mai participe la spectacol.

Atunci când a urcat pe scenă, Inna a spus „Mit csinals, Satu Mare?”, moment în care s-a lovit de o reacție neașteptată. Acele cuvinte înseamnă, de fapt, „Ce mai faci, Satu Mare?”, însă se pare că nu toți cei aflați la concert au apreciat gestul cântăreței. Cu toate acestea, concertul a continuat. De asemenea, la final, artista a stat aproximativ o oră la fotografii în culise. Oamenii din Satu Mare au participat la evenimentul organizat cu ocazia zilelor orașului.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.