Ni s-a întâmplat tuturor măcar o dată când am călătorit cu avionul, să ne primim bagajul de cală într-o situație critică. Fie ca a ajuns deteriorat, rupt sau că lucrurile pe care le conținea s-au degradat, nimic nu este doar o întâmplare. Se pare că angajații de la aeroport nu au tocmai un comportament serios, atunci când vine vorba de transferul bagajelor de cală.

De regulă, bagajul de cală este transportat în cala avionului și trebuie predat la aeroport. Acestea vor sta într-un loc special pentru preluarea bagajelor sau la check-in.

Gestul făcut de un angajat al aeroportului a pus pe toată lumea pe gânduri

Într-unul dintre aeroporturi, un angajat transfera bagajele de cală ale călătorilor de pe banda rulantă, în remorca care urma să le transporte în aeroport pentru ca oamenii să le poată recupera. Bărbatul, însă, nu a avut un comportament tocmai serios. Acesta a început să fie agresiv cu lucrurile oamenilor și a aruncat brutal fiecare bagaj de pe bandă, către remorcă.

Toate bagajele au început să cadă pe partea cealaltă a remorcii. Datorită aruncărilor puternice și agresive ale bărbatului, acestea ajungeau la sol, pe partea opusă a platformei. Fără să se gândească vreo clipă ca ar putea distruge bunurile oamenilor, bărbatul a continuat în acest ritm până la final.

@adebidofficial #baddayatwork #airport #workfail #badday #ohno #comment #xyzbca #foryou #fyp #joker #idiots #idiotsatwork #viralvideo #foryoupage #trend #viral ♬ Bad Day – Daniel Powter

Internauții s-au revoltat când au văzut comportamentul angajatului

Videoclipul în care bărbatul a recurs la astfel de gesturi a devenit viral pe cea mai populară rețea de socializare. O femeie l-a surprins pe angajat că arunca cu brutalitate toate bagajele călătorilor. Aceasta l-a filmat și a încărcat filmulețul pe TikTok.

Internauții s-au revoltat și nu s-au abținut să reacționeze. Mulți dintre ei au spus că toți avem zile mai rele. Însă asta nu înseamnă că trebuie să ne purtăm agresiv cu bunurile celorlalți. Ceilalți au spus că ar trebui să i se facă reclamații pentru a fi dat afară.