Descoperă cum arăta Andreea Mantea în momentul în care și-a făcut debutul în televiziune.

Andreea Mantea și-a făcut debutul în televiziune la Antena 1 în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” în anul 2013.Înainte de a fi asistenta lui Răzvan și Dani, Andreea Mantea era reporter la Kiss TV alături de Anca Serea.

După ce și-a încheiat activitatea la Kiss TV, Andreea a luat un casting pentru un serial la Acasă TV. Cu toate acestea, Andreea Mantea a renunțat la acea vreme la cariera în actorie pentru o carieră în televiziune.

„Până la urmă am ales «Neatza cu Răzvan și Dani»”

@video.clipuri1

#andreeamantea #primaaparitie #neatacurazvansidani #fy #foryou #videoclipuri1 #bucuresti

♬ original sound – video.clipuri1

„Eram reporter la Kiss TV, eu și Anca Serea. După Kiss TV, am luat un casting la Acasă TV, într-un serial. Luasem deja și castingul de la «Neatza cu Răzvan și Dani» , în rolul de vecină. Serialul era câștigat deja. Rolul era al meu! Trebuia doar să semnez contractul, iar, aici, mai erau încă 4 fete care câștigaseră castingul, pe lângă mine.

În fiecare zi, trebuia să meargă câte una dintre noi și, la finalul săptămânii, se decidea cine rămâne. Am lăsat vrabia din mână pentru cea de pe gard. Că puteam să nu ies câștigătoare. Și, m-am gândit dacă chiar asta îmi doresc, să fiu actriță, «oare chiar pot?». Fiind la o agenție, oamenii ăia ne trimiteau peste tot, la reclame, seriale etc. Până la urmă am ales «Neatza cu Răzvan și Dani».” a declarat în trecut Andreea Mantea pentru Click

După ce și-a încheiat colaborarea la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Alina Eremia a fost implicată și în alte proiecte ale postului Antena 1.

„După «Neatza cu Răzvan și Dani», am fost co-prezentatoare, cu Mircea Radu, la «Noaptea erorilor». După care a fost «Din Dragoste». A avut cine să mă învețe cum stă treaba în ale «dragostei».” a mai spus prezentatoarea de televiziune pentru sursa citată

În prezent, Andreea Mantea este prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii” difuzată pe Kanal D.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.