Theo Rose s-a fotografiat într-un costum de baie care îi vine impecabil.

Theo Rose a apărut într-o ipostază neobișnuită pentru ea. Aceasta a reușit să-i surprindă pe internauți în mod pozitiv. Cum arată frumoasa cântăreață în costum de baie.

Theo Rose se numără printre cei mai în vogă artiști ai momentului. Talentul său a propulsat-o în primele locuri din topurile muzicale. De-a lungul timpului, celebritatea i-a adus și cuvinte grele. Internauții au considerat că este prea slabă și ar trebui să se mai îngrașe pentru a avea o formă „de invidiat.” Aceasta se simte bine în pielea sa și astăzi, le-a dat peste nas răutăcioșilor.

Cântăreața a purtat un costum de baie dintr-o singură piesă într-o nuanță de portocaliu. El este mulat și se așează perfect pe silueta ei, reușind să scoată în evidență talia sa de viespe. Foarte relaxată, în interiorul casei, ea s-a fotografiat în oglindă. Mesajele pozitive au curs, semn că urmăritorii au apreciat această ipostază.

Social media

Theo Rose a fost criticată pentru bustul ei mic

Theo Rose a fost criticată în nenumărate rânduri pentru sânii ei mici. Aceasta nu-și dorește să apeleze la medicul estetician și se simte foarte bine în pielea sa. Ea reușește să ducă o viață fericită și împlinită, deși nu se încadrează în standardele societății, unde formele nu trebuie să lipsească.

Artista a explicat într-un videoclip în mediul online că bustul ei nu îi va oferi nimic. Își poate face o carieră sau o familie, indiferent de formele pe care le are. Theo Rose a reușit să treacă peste criticile care i-au fost adresate cu zâmbetul de buze.

„Am primit foarte multe mesaje de la fete care n-au fost înzestrate cu sâni. Sper să mă luați drept exemplu și să încercați să căutați la voi tot ce-i mai frumos. Să vă găsiți încrederea de sine! Încrederea mea, de exemplu, nu stă în niște ț*e. Tocmai de-asta mi le arăt fără probleme și stau numai decoltată. Pentru că nu mă deranjează faptul că nu am ditamai ț***e.

Dracu știe cum or fi ț**e astea, că nu știu care sunt potrivite și care nu. Ce vreau eu să vă spun e faptul că lipsa unui bust generos nu vă poate împiedica, fetelor, de la nimic. Să știți de la mine! Nici de a atinge cele mai înalte culmi ale succesului. Nici de la a avea bărbatul pe care vi-l doriți. Atenție ce vă doriți cu adevărat sau ce credeți că vă doriți, că nu e tot timpul același lucru.

Comentariile oamenilor, cele răutăcioase sau adevărul spus într-un mod frumos sau nasol, n-ar trebui să vă frustreze. Oamenii care vor să găsească ceva frumos la voi, vor căuta până vor găsi. Am avut și eu praguri de depășit, vizavi de ce spunea lumea despre mine. Un om sigur pe el e un om care se iubește pe sine. Niciodată nu ar putea să facă rău cuiva!”, a spus Theo Rose în urmă cu ceva timp.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.