Theo Rose, pe numele său real Theodora Maria Diaconu, se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din țara noastră. Cântăreața de 24 de ani a atras atenția publicului, datorită spectacolului pe care îl face pe scenă. Fanii o iubesc, datorită talentului său și dedicării sale pentru muzică.

Theo Rose a intrat la inima publicului, datorită sincerității și remarcabilului său talent muzical. Este considerată o artistă completă, pentru că nu s-a sfiit să abordeze orice gen muzical.

Aceasta îi ține la curent pe fanii săi cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa. Ei bine, de curând, Theo Rose, năpădită de amintirile copilăriei, a scos la iveală câteva fotografii din copilăria sa.

Imagini rare cu Theo Rose, din copilărie. Artista era „dolofană” și tare cochetă
Arhivă

Cum arăta frumoasa artistă când era mică?

Theo Rose nu s-a sfiit și le-a arătat pritenilor săi virtuali câteva fotografii de când aceasta avea doar câțiva anișori. Se observă că trăsăturile au rămas aceleași, oricine reușind să o recunoască, desi era mai dolofană pe vremea aceea. Nu au întârziat să apară reacțiile fanilor. Aceștia au complimentat-o în fel și chip, iar una dintre adimiratoarele sale i-a trimis o imagine cu una dintre prietenele sale de când era micuță, sugerând că semăna foarte mult cu Theo Rose copil.

Tânăra artistă are un corp de invidiat și prietenii virtuali sunt foarte încântați să o admire în toată naturalețea sa, complimentând-o că are un corp de zeiță. Iubita cântăreață este foarte activă pe rețelele de socializare. Aceasta nu ezită să-și țină fanii la curent, arătându-le cum se aranjează și cum îi place să se îmbrace. Artista are un look fresh chiar și atunci când nu apelează la specialiști, deoarce acordă destul de mult timp rutinei de skincare.

Deși fanii îi adoră corpul, Theo Rose a declarat că nu se simte chiar în largul ei în costum de baie.

„Nu prea mă simțeam în largul meu la plajă. Să fiu în costum de baie printre oameni era stânjenitor uneori. N-am corp de model, nici un bust generos, nici picioare perfecte și sunt minion, dar am învățat de la cei mai buni că există niște reguli care țin de proporții pe care, dacă le respecți, reușești să te pui în valoare oricum ai arăta, alegând piesele potrivite”, a mărturisit Theo Rose la un post de televiziune.