Theo Rose a devenit rapid una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. La o vârstă extrem de fragedă, Theo a devenit iubită de public. Talentul și frumusețea sunt moștenite din familie. Theo Rose are o soră mai mare de o frumusețe rară și cu o voce impresionantă.

Theo Rose a moștenit din familie vocea și talentul său. Mama acesteia a cântat de mic copil, iar fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a decis că este făcută pentru o carieră în muzică. Și asta nu este tot! În familia artistei mai este încă un membru pasionat de muzică. Este vorba despre Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose. Frumoasa brunetă este mai mare cu 11 ani decât Theo. Chiar și așa, cele două sunt extrem de unite și fac totul împreună.

Imagini rare cu sora lui Theo Rose. Incredibil cât de mult seamănă cu celebra vedetă / FOTO

În afară de viața personală, pe cele două le unește și viața profesională. Theo și Raluca evoluează des pe aceleași scene din România. Au piese cântate împreună, cele mai multe fiind din folclorul românesc.

Imagini rare cu sora lui Theo Rose. Incredibil cât de mult seamănă cu celebra vedetă / FOTO
 

Theo și Raluca, două picături de apă

Frumusețea celor două este ieșită din comun! Dar stai să le vezi în costume populare. Atunci când îmbracă straiele tradiționale, Theo și Raluca par desprinse din poveștile de odinioară. Amândouă iubesc muzica și tradițiile românești. Theo Rose mărturisește că a învățat să cânte de la sora sa mai mare.

Teo și Raluca au fost prezente, de curând, în emisiunea Teo Show de la Kanal D. Cele două au făcut spectacol în emisiune și au demonstrat cât de unite sunt.

Imagini rare cu sora lui Theo Rose. Incredibil cât de mult seamănă cu celebra vedetă / FOTO

Teo Trandafir a întrebat-o pe Theo Rose dacă ar fi ca Raluca Diaconu să spună adevărul, ce ar spune despre aceasta. Dialogul continuat a fost de-a dreptul comic, în stilul celor două surori.

„Theo: Ce să spună. Că am o gură proastă tare.
Raluca: Dacă nu ai avea gura aia proastă și mare, cum zici tu, nu te-aș mai iubi la fel de mult. Asta este hazul ei. Teo Trandafir: Raluca, dacă ar fi să-i reproșezi ceva lui Theo în acest moment, ce ar fi?
Theo: Aoleu, câte are de reproșat. Nu aveți timp.
Raluca: De reproșat? Nu, nu, nu știu dacă am ceva să-i reproșez. Să fie cum e ea, e foarte bine așa. Am numai cuvinte frumoase la adresa ei.
Bursucu: Ce frumos vorbește despre tine la TV.
Theo: Îți dai seama că minte”, au discutat acestea în emisiune la Teo Show.