Laurențiu Reghecampf, antrenorul „Universității Craiova” a fost surprins într-o ipostază diferită față de aparițiile sale de până acum.

Se pare că antrenorul este fanul fructelor și legumelor naturale, dar și un mare susținător al producătorilor locali. Recent acesta a fost surprins la marginea străzii în timp ce-și cumpăra roșii. Cea care a imortalizat momentul a fost chiar vânzătoarea de la care le-a cumpărat, dorindu-și probabil cu ardoare o amintire cu celebrul antrenor de fotbal.

@il.iubesc.pe.a♬ sunet original – Cristi Mega

„Nu am cerut custodia lui Bebe..”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț. Antrenorul mărturisește că nu i-a cerut viitoarei foste sale soții custodia băiatului lor, ci își dorește ca această custodie să fie una comună. De asemenea, Laurențiu dezvăluie faptul că a cerut ca cel mic să locuiască alături de impresara Anamaria Prodan pentru că așa i se pare firesc..

Cu toate acestea, Laurențiu spune că, în cazul în care fiul său își dorește să îl viziteze, ușa va fi mereu deschisă. În același timp, fostul soț al Anamariei Prodan spune că nu se pune problemă că nu și-l dorește pe fiul său. Însă, din punctul său de vedere, cea mai bună decizie este de a rămâne cu mama lui. Laurențiu Reghecampf se gândește în primul rând la binele băiatului cu Anamaria, iar mai apoi la ce și-ar putea dori el.

„Nu am cerut custodia lui Bebe. Am cerut doar să fie custodie comună. Am cerut să locuiască împreună cu mama lui pentru că așa este normal. Fiind încă minor, cred eu, așa este normal. Bineînțeles, dacă el își dorește să vină la mine, poate să o facă și când vrea, când dorește. Nu este vorba că nu vreau eu să îl iau la mine. Este vorba că mă gândesc la binele copilului, iar mai apoi la ceea ce simt eu sau ce vreau eu.”  a mărturisit Laurențiu Reghecampf