Mirela Vaida este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare Tv. Toată lumea o vede zilnic pe micile ecrane, însă nimeni nu știe cum arată locuința ei. Ei bine, moderatoarea a publicat recent câteva fotografii din grădină. Imaginile sunt de colecție, iar curtea acesteia arată ca un adevărat paradis cu flori!

Se pare că de această dată, Mirela Vaida nu s-a putut abține să nu împărtășească cu fanii faptul că și-a amenajat curtea. Aceasta postează des în mediul online și își ține fanii la curent cu toate activitățile sale. Cu toate acestea, însă, mult prea rar s-au întâlnit imagini publicate din gospodăria sa. Vedeta a publicat în sfârșit câteva imagini cu casa în care locuiește cu soțul și cei 3 copii. Curtea prezentatoarei arată ca un adevărat paradis al florilor.

Cum și-a amenajat curtea, prezentatoarea de la „Acces direct”

Mirela locuiește într-o vilă de vis, în comuna Snagov, din apropierea Bucureștiului. Vedeta a lăsat deoparte aglomerația orașului și a ales să ducă un trai liniștit și armonios la marginea acestuia. Imaginile dovedesc cât se poate de clar că prezentatoarea este extrem de îndrăgostită de flori și că reprezintă o mare pasiune pentru ea. În curtea spațioasă a vedetei se află tot felul de flori, de toate nuanțele. Împreună constituie parcă un paradis.

„Nicăieri nu-i ca acasă!”, a scris Mirela Vaida în dreptul imaginilor.

Imagini rare cu gospodăria Mirelei Vaida! Prezentatoarea și-a transformat curtea în paradis! FOTO
social media

Ce spunea Mirela Vaida pe blogul ei personaj despre zona în care locuiește

„Pădurea e imediat lângă noi, adică ne pică în curte, vedem căprioarele dimineaţă şi porcii mistreţi. Mai vedem şi șerpisori, fluturaşi şi albine, că de.. am vrut lângă pădure…E o linişte totală.. dar şi prea multă linişte dăunează că eu sunt bolnavă dacă nu mă aud şi… mă cam aud!! Îmi zic vecinii că, de când m-am mutat, le-am distrus ecosistemul şi liniştea..”, a scris vedeta, în urmă cu ceva timp pe blogul ei.