Brigitte Pastramă are la activ nu mai puțin de 20 de intervenții estice.

Soția lui Florin Pastramă a mărturisit recent că s-a operat de atât de multe ori din cauza foștilor. Se pare că operațiile au venit ca răspuns la reproșurile venite din partea bărbaților. Tuturor ne este greu de crezut că cineva ar fi putut să spună ceva negativ legat de fizicul lui Brigitte. Deși și acum este o femeie frumoasă, la fel era și înainte de intervențiile estetice.

Mărturii emoționante

Imagini rare cu Brigitte Pastramă, înainte de operațiile estetice. Câți bani a cheltuit pe proceduri și cum arăta în trecut. FOTO
Arhivă personală

“Totul a început de la fostul meu soț, Tavi, care, de ziua mea, s-a închis în baie cu prietena mea cea mai bună și a băut șampania cu ea. Și mi-a zis: ce sunt eu de vină că tu nu ai sâni așa mari ca ea? Atunci, de nervi, m-am programat la operație fix a doua zi! Eu nu mi-am schimbat implanturile până ce nu l-am născut pe Robi, după aceea am mai avut încă un implant la Sara și al patrulea l-am făcut acum! Astea ultimele sunt garantate pe viață și am și pașaport la ele.

Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine! De la unele operații era să mor! Am făcut embolie pulmonară și era să mor, aveam coastele deplasate. Și acum vine Pastramă și-mi zice că am prea multe?! El nu le-a văzut înainte să ne căsătorim?”, a mărturisit Brigitte, la „Xtra Night Show”.

Se pare că Florin Pastramă nu gândește deloc ca fostul soț a lui Brigette. Cei doi chiar se gândesc să devină părinți.

“Peste tot eu sunt şeful. Ultimul cuvânt în casă eu îl am. La mine căsătoria nu e o joacă, pentru mine este pentru prima şi ultimă data.

Ne străduim să rămână însărcinată, e greu cu Brigitte, vrea de 3 ori pe zi, eu nu pot. Ea e foarte geloasă, dar nu îmi caută în telefon. Avem amândoi aceeaşi parolă şi nu avem nimic de ascuns”, a declarat Florin Pastramă, într-o emisiune TV.