Imagini rare cu Andreea Bălan de la 10 ani! Este de nerecunoscut

Artista Andreea Bălan și-a început cariera muzicală de la vârste fragede, se pare. Aceasta, încă de la 10 ani, știa pe ce drum va merge în viață. Andreea se numără printre vedetele de la noi cu un succes foarte mare, dar nu întâmpltor. Aceasta și-a început activitatea de la 10 ani și a despus o eforturi constante pentru a ajunge unde se află în momentul de față.

Împinsă de la spate de tatăl său, Săndel Bălan, a început să cânte la vârsat de numai 10 ani. Tatăl său a susținut-o constant, el fiind primul care i-a compus primele melodii. Cu aceste piese, Andreea a făcut ravagii la momnetul repsectiv în orașul natal, Ploiești.

Perioada copilăriei a fost la fel de încărcată de concursuri și de venimnete precum este și acum pentru frumoasa cântăreață. Aceasta a participat la mai multe emisiuni specifice pentru a cânta, cum ar fi ”Abeacadabra”, ”Video Magazin”, ”Tip Top mini top” sau ”Feriți-vă de măgăruș”. În cadrul emisiunii ”BaDa BaNu”, de pe TVR1, aceasta s-a făcut remarcată în fața lui Mihai Constantinescu.

În perioada copilăriei, Andreea a concurat la mai multe concursuri, însă cel mai importanat pentru ea la acea vreme a fost ”„Festivalul Internațional Micul Prinț”, loc în care Andreei i s-a acordat titlul de ”Mica Prințesă a Europei”. Acest titlu i-a fost înmânat de însuși președintele României de la vremea respectivă, Emil Constantinescu.

Celebritatea artistei Andreea Bălan a venit la pachet odată ce s-a lansat în trupa Andrè. Această trupă foarte iubită la vremea respectivă, de altfel, a activat vreme de 3 ani, între 1998 și 2001, lansând și 7 albume. Muzica lor a avut un impact major la acea vreme, membrele trupei Andrè având o influență destul de mare și în ceea ce a însemnat moda vremii. Acestea sunt foarte populare pentru platformele imense pe care obișnuiau să le poarte. Erau numite ”șenile”.

Lasă un răspuns

Atenție! Hoții au înlocuit metoda ,,Accidentul” cu metoda „Coronavirus”. Toți românii trebuie să se ferească

Culiță Sterp și Jador la bustul gol!”Am nevoie de o fată, două!”