Andra s-a fotografiat în costum de baie în vacanță.

Andra Măruță se distrează împreună cu copiii săi în Spania. Aceasta s-a fotografiat în costum de baie, iar internauții au rămas uimiți. 

Cântăreața se bucură de timpul petrecut cu cei doi copii, în lipsa soțului. Cătălin Măruță nu și-a făcut simțită prezența din cauza emisiunii pe care o prezentă. Andra a postat mai multe fotografii atât cu micuții, cât și cu ea. De obicei, vedeta nu postează imagini de la plajă, dar acum a făcut o excepție.

Andra s-a fotografiat sub duș într-un loc extrem de exotic. Cu palmieri în spatele său, Marbella pare a fi un loc de vis. Cântăreața poartă un costum de baie negru cu volănașe care i se mulează perfect pe trup. Părul l-a prins într-un coc lejer, iar ochelarii de soare nu puteau să lipsească.

Social media

Câtă fericire încape în doi copii zâmbăreți și bronzați? Fiecare vacanță cu ei, indiferent de destinație, este o sărbătoare! Sunt foarte recunoscătoare pentru astfel de clipe!”, a scris Andra pe contul său de Instagram.

Andra a slăbit în ultima perioadă

Andra Măruță a slăbit șase kilograme într-un timp scurt. Ea a recunoscut că nu a ajuns la greutatea perfectă și că munca sa nu s-a terminat, dar se bucură de proces. Cea mai utilizată metodă este dansatul, iar în timpul concertelor reușește să ardă sute de calorii.

Mă ajută faptul că dansez ore întregi pe scenă, cred că ard mii de calorii în concerte! Nu aș zice că am slăbit spectaculos, însă îmi reintru treptat în formă, cu siguranță. Eu mă simt minunat. Trăim vremuri luminoase în care femeile nu mai sunt reduse doar la vârsta lor și la dimensiunile lor și mă bucur că e în regulă să nu fim toate la fel.

Avem sau nu 1,80 m înălțime, 90-60-90, părul lung sau nu-știu-cum, nu e atât de important, nu suntem obiecte decorative. Trebuie să fim apreciate fiecare pentru calitățile noastre, și pentru asta trebuie să ne înconjurăm de oameni care nu văd doar ambalajul.”, a declarat Andra Măruță într-un interviu pentru VIVA.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.