Liviu Vârciu apare mereu în public îmbrăcat la 4 ace, elegant și cu un simț subtil al umorului. Însă, de data asta cu siguranță nu vrei să-l vezi! Oricine va urmări imaginile, nu va putea crede că este el. De curând, un videoclip controversat în care apare artistul a făcut înconjurul internetului. 

Alături de Pepe care i-a fost bun prieten și cu care a crescut, Vârciu a făcut un „spectacol” de zile mari. Imaginile sunt rar întâlnite, de pe vremea când aceștia își petreceau tinerețile și se distrau pe cinste, fără să țină cont de nimic. Momentele în care a fost surprins Liviu sunt de-a dreptul penibile, însă cu siguranță fanii le vor savura din plin.

Liviu Vârciu, julit în cot și fără tricou, face spectacol de zile mari

Alături de Pepe cu care se distra pe cinste la acea vreme, Vârciu se alesese cu o julitură în cot, iar pățania lui s-a transformat rapid într-o tragedie. La acel moment, Pepe era căsătorit cu Oana Zăvoranu, iar în filmare, în timp ce Liviu se plânge că „e plin de sânge”, cântărețul vorbește la telefon cu Querida și se amuză copios.

Supărat de-a dreptul, faimosul personaj mai scapă câte o înjurătură, în timp se plânge că s-a rănit. Și ca să fie tacâmul complet, acesta folosește expresii ca la ușa cortului. Noi nu putem să-ți spunem totul, însă îți vom lăsa aici câteva schimburi de replici între cei doi. Restul te vom lăsa pe tine să savurezi, căci videoclipul de mai jos este necenzurat.

@ellyalby1 #foryou #liviuvarciu #pamflet_tik_tok #funny ♬ sunet original – 💋Elly💋

Liviu Vârciu: M-a împins, m-a împins, nenorocitul, m-a împins peste niște dale de borduri, am căzut cu capul, să mă omoare. Oana, eu îi dau în judecată! Să mă omoare, nenorociții! Oana, sunt tot în sânge!

Pepe: Iubire, se uită lumea de la balcoane la noi, ăsta e la bustul gol!,  spune Pepe către Oana Zăvoranu.

Alberto: Și are și sfârcuri de gravidă.

Vârciu: Mi-am dat bluza jos că sunt tot în sânge, băi m******e! Au, au buba! Alberto, am făcut buba! M-a mușcat dracul roșu, ăla din apă m-a mușcat!, încheie Vârciu, arătându-și, încă o dată, julitura din cot, spre amuzamentul celor doi.