Cei doi artiști arătau cu totul diferit față de imaginea pe care o afișează în prezent.

Dacă în prezent, Inna și Alex Velea își permit să își satisfacă orice capriciu și să arate impecabil, pe când nu erau celebri, lucrurile stăteau complet diferit. Dacă i-ai fi văzut atunci, nu i-ai fi recunoscut, cu siguranță. 

Cum arătau cei doi, pe când doar visau la celebritate

Pe lângă talent, Inna este apreciată și pentru ținutele pe care le poartă, dar și pentru atitudinea de divă. Doar că nimic nu amintește de imaginea artistei din perioada în care doar spera să devină cunoscută. Inna avea la acel moment mai multe kilograme în plus, iar în prezent, are o siluetă de invidiat și face furori.

Atunci, artista avea părul creț, iar dantura nu era punctul ei forte. Nici ținutele de la începutul carierei nu seamănă deloc cu aparițiile vedetei. Ba mai mult, Inna a mărturisit că a purtat haine fake, în copilărie și că nu se aștepta ca peste mai mulți ani să se îmbrace de la cele mai cunoscute branduri din lume.

@utv.ro Now vs Then #1 #5pasidebine #misiuneatiktok #fyp ♬ The Strumbellas – Spirits – .

Același lucru se poate spune și în cazul lui Alex Velea. Artistul a devenit cunoscut la doar 19 ani, în 2004, atunci când a decis să participe la „Star Factory”.

În acea perioadă, Alex Velea semăna foarte mult cu un alt artist de la noi, mai exact Connect-R. Pe când furori printre adolescente, avea codițe afro, obișnuia să își acopere bustul. Ulterior, artistul și-a descoperit pasiunea pentru sport și a continuat să facă furori în rândul domnișoarelor.

În prezent, artistul este ajutat de stiliști să aibă apariții de senzație. El recunoaște faptul că nu se uită la bani, atunci când vine vorba de haine. Totuși, în momentele în care nu are ajutorul specialiștilor, Alex Velea mizează pe spiritul său și aproape că nu a făcut gafe în materie de ținute.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.