Florin Salam este plin de surprize.

Florin Salam este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. De-a lungul timpului, acesta a lăsat să se vadă stilul de viață luxos pe care îl are. Deși are absolut tot ce și-ar putea dori, mai ales la capitolul lucruri materiale, asta nu înseamnă că, din când în când, nu poate face și unele excepții.

Florin Salam a primit, în urmă cu mult timp, titulatura de „Regele Manelelor”. Artistul se bucură zilnic de aprecierea fanilor, dar nu a uitat nicio secundă de unde a plecat. Florin este destul de modest, având în vedere statutul său în lumea maneliștilor. Și, tocmai pentru că este modest, le-a oferit tuturor o lecție în acest sens.

Zilele trecute, Florin Salam a decis să renunțe la colecția lui de bolizi luxoși și a apelat la un mijloc de transport în comun. Mai exact, Florin și aleasa inimii lui, Roxana, au călătorit cu metroul, spre surprinderea tuturor. Roxana nu s-a putut abține și a postat o imagine drept dovadă cu soțul ei. Frumoasa brunetă a scris „Merge și cu metroul regele”, iar fanii au apreciat foarte mult gestul lui.

Imagini nemaivăzute cu Florin Salam. Cum a fost surprins manelistul în traficul din Capitală
social media

Florin Salam i-a uimit pe toți

Florin Salam și Roxana Dobre au apelat fără nicio rușine la mersul cu metroul. În timp ce alte vedete se plâng că nu au timp pentru a se plimba cu metroul, manelistul și-a luat familia și s-a urcat imediat în mijlocul de transport. Florin, Roxana și fiul lor au ales să meargă la soacra Roxanei cu un buchet de flori, iar metroul a fost cel mai rapid mijloc de transport.

„Merge și cu metroul regele. Am luat niște flori pentru soacră-mea și acum mergem în vizită la soacră-mea. ȘI soțul meu m-a scos, împreună cu fiul nostru, cu metroul”, a declarat Roxana Dobre, potrivit a1.ro. Fanii au lăsat numai comentarii de aprecieri la postările Roxanei.

Imagini nemaivăzute cu Florin Salam. Cum a fost surprins manelistul în traficul din Capitală
social media
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.