Ana Dobrovie este blondina din echipa Războinicilor de la „Survivor România” 2022.

Concurenta a atras toate privirile încă din prima ediție a concursului datorită formelor sale apetisante. Aceasta s-a remarcat și după ce a învins-o pe traseu pe Andreea Tonciu.

Ana Dobrovie se consideră o luptătoare și își dorește să câștige premiul în valoare de 100.000 euro.  Premiu pe care emisiunea îl are pus la bătaie pentru cel mai bun concurent, care va trece de probe și va rezista condițiilor extreme de trai din junglă. Aceasta se poate mândri cu un bust care atrage priviri și pe care îl evidențiază cu ajutorul costumelor de baie. În schimb, s-a întâmplat un mic incident din cauza costumului minuscul pe care îl purta. Pe traseu, când se duela împotriva Elenei Chiriac de la echipa Faimoșilor, dansatoarea a rămas cu un sân gol pe traseu, iar toată lumea a văzut această întâmplare. Ana Dobrovie a trecut rapid peste incident, și-a acoperit sânul ieșit și a continuat traseul.

@thebest0433 #fy #fyp #viral #foryou #yzbca #yzbcba ♬ Kawasaki – Iuly Neamtu & Manele Mentolate

Cine este Ana Dobrovie

Concurenta de la „Survivor România” are 30 de ani, iar ca profesie este dansatoare și coregrafă. Ana este și mămica unui băiețel frumos pe care îl postează mereu pe rețelele sale de socializare, iar urmăritorii eu după topiți după cel mic. Aceasta își numește copilul „puterea mea”, și îi face toate poftele micuțului. Pe lângă pasiunea pentru dans, aceasta iubește și tatuajele, motiv pentru care a ales să își facă câteva pe corpul ei.

Tânăra se consideră puternică și consideră că va reuși să facă față tuturor probelor din cadrul concursului, cât și traiului greu din junglă.

Curajul, ambiția și curiozitatea m-au făcut să mă înscriu la acest concurs. Și am venit să câștig Survivor România 2022. Forță.”, s-a descris Ana înainte de primul traseu din concurs.