Prietenia dintre Antonia și Giulia a depășit demult pragul de 7 ani și are șanse să reziste toată viața.

Antonia și Giulia sunt foarte bune prietene. Cele două se susțin de ani de zile, iar soția lui Vlad Huidu a fost printre primele prietene adevărate ale Antoniei. Acum, de ziua Giuliei, iubita lui Velea i-a pregătit un cadou uimitor.

Antonia a trecut prin momente destul de dificile atunci când s-a mutat în România. Nu i-a fost deloc ușor să se adapteze la stilul nostru de viață, mai ales după ce a trăit atât de mult în America. Cum nu avea pe nimeni care să o susțină la început, Giulia Anghelescu a fost persoana pe care s-a putut baza în orice moment.

Anii au trecut, carierele celor două au suferit modificări și la fel și viețile personale. Ambele artiste s-au așezat la casa lor și au familii superbe. Deși le este mai greu să se sincronizeze, atunci când vine vorba de evenimente importante, Antonia și Giulia sunt una lângă alta.

Imagini interzise cardiacilor! Antonia și Giulia s-au sărutat în fața fanilor. VIDEO
social media

Antonia a emoționat-o pe Giulia

Recent, a fost ziua de naștere a Giuliei. Antonia a vrut să se asigure că o surprinde cu cel mai frumos cadou. Artista nu a vrut să cumpere lucruri materiale, ci a mers pe ceva ce îi va aminti mereu Giuliei de ea. Iubita lui Velea a suprins-o pe buna ei prietenă cu o pisică albă.

Inițial, Antonia i-a spus Giuliei că este vorba despre un tort pe care trebuie să-l bage cât mai repede la frigider. Când s-a uitat mai bine, cutia a început să se miște. Din ea a ieșit pisica, iar Giulia a izbucnit în lacrimi de emoție. Cei care au văzut deja videoclipul nu s-au mai uitat deloc la pisică. Iar asta pentru că altceva le-a atras atenția.

Și anume, momentul în care Antonia a intrat în casa Giuliei. Din filmare se vede cum Giulia o întâmpină pe prietena ei, iar, la un moment dat, pare că se sărută.

 

@ralucacalin01 #foryuo #fypシ゚viral ♬ sunet original – Călin Raluca

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.