Pamela Anderson este cunoscută de oamenii din întreaga lume. Una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood a atras milioane de priviri de-a lungul anilor și un infinit de aprecieri din partea fanilor. La cea mai recentă apariție a ei în New York, starul, în vârstă de aproape 55 de ani și-a pus în evidență corpul demn de invidiat.

Fanii au rămas cu gura căscată atunci când au văzut cum arată una dintre cele mai mari actrițe ale Statelor Unite. Și tu vei rămâne la fel, căci la 55 de ani, Pamela arată fabulos, aproape ca în tinerețe!

Cum a apărut Pamela Anderson

În urmă cu câteva zile, mai exact pe 17 mai, Pamela Anderson și-a făcut apariția în musicalul „Chicago” de la Broadway. Seara, după spectacol, aceasta și-a salutat admiratorii, le-a cântat și le-a acordat autografe în fața Ambassador Theatre. A fost îmbrăcată într-o ținută neagră și mulată, lucru care i-a pus corpul în evidență.

Pantalonii i-au conturat silueta, iar ochelarii de soare au fost principalul accesoriu care i-a ascuns privirea. Totuși, nu a venit nemachiată. Fondul de ten și rujul roșu nu i-au lipsit de pe față. În afară de cele câteva riduri de pe frunte, fotografiile o arată senzațional pe artistă.

 Imagini inedite! Cum arată Pamela Anderson la 55 de ani. Fanii actriței au rămas cu gura căscată! FOTO
Hepta

 Pamelei Anderson a avut o viață intimă extrem de tumultuoasă

Anul acesta, mai exact, în luna ianuarie, Pamela a divorțat de Dan Hayhurst care i-a fost al cincelea soț. Actrița a mai fost căsătorită cu rockerul Tommy Lee de care a divorțat în 1998. Împreună au doi fii. În 2006 s-a căsătorit cu solistul Kid Rock, iar apoi cu producătorul muzical Rick Solomon. Acestea având loc în 2007-2013. Ambele căsnicii au durat foarte puțin. În 2020, s-a afișat în mediul online alături de Jon Peters. După doar 8 zile de mariaj, celebra canadiană s-a despărțit și de acesta. În septembrie, actrița a mărturisit, însă, că nu au fost căsătoriți niciodată legal.