Deși nimeni nu s-a așteptat vreodată la așa ceva, se pare că miracolul s-a produs.

Recent, Teo Trandafir a dansat pe manele în cadrul emisiunii sale. Momentul a fost savurat de absolut toți telespectatorii și fanii prezentatoarei tv. Știm cu toții că Teo Trandafir se pricepe să danseze, chiar dacă a fost văzută rar în această ipostază. Dar, îndrăgita prezentatoare, chiar simte muzica.

Un moment de neuitat

Evident, Teo Trandafir a fost însoțită la dans și de Bursucu. Altfel nu s-ar fi putut. Pentru că așa cum a ținut prezentatoarea să explice, cei doi au un fel de “căsnicie publică”. Cum altfel ar putea să fie numită o colegialitate care începe de la ora 10:00 dimineața și se termină pe la ora 19:00, în fiecare zi.

„Noi stam împreună de la ora 10.00 până la ora 19.00, zilnic, de luni până vineri. Restul timpului îl dedicam familiilor noastre. Noi avem un fel de căsnicie publică care comportă mult mai multeresponsabilități decât una privată. La televizor, orice mic dialog poate fi întors pe toate părțileși interpretat în fel și chip de cei care îl văd.”, a declarat prezentatoarea tv, în exclusivitate pentru click.ro.

Teo Trandafir a fost și este foarte spontană și reușește mereu să-i surprindă pe internauți. Iar dacă vreodată v-ați întrebat cum decurge o zi obișnuită din viața prezentatoarei, răspunsul este foarte simplu.

“Primul lucru pe care îl fac dimineața este să aprind lumina: în capul meu și în casa. Apoi urmează lucrurile frivole pe care le facem cu toții dimineața. Plec spre redacție. Pregătim ultimele detalii ale ediției din ziua respectiva. Emisiunea în direct de la ora 15.00 la 17:00. Apoi ședință de redacție pentru ediția de a doua zi și nu numai. În funcție de cât durează aceasta ședință îmi organizez și seara.”, a declarat Teo Trandafir, în exclusivitate pentru aceeași sursă.