Sahar Tabar este o tânără care a devenit cunoscută în toată lumea după ce a apărut în câteva fotografii ca o „mireasă moartă”. Imaginile au făcut înconjurul internetului, iar postările cu fata de 25 de ani s-au viralizat imediat. A făcut mai multe intervenții chirurgicale și a folosit make-up și photoshop pentru a șoca.

Cum arăta chipul fetei înainte de intervențiile estetice

Înainte să ajungă faimoasă la nivel mondial pentru aparițiile macabre, Sahar Tabar era o simplă adolescentă. Nu ieșea prea mult în evidență, trăsăturile erau șterse și nu își ocupa timpul nici cu vestimentația. La un moment dat, ceva s-a schimbat.

Tânăra și-a făcut zeci de intervenții chirurgicale, iar apoi, datorită make-up-ului și al programelor de editat, Sahar a devenit personajul controversat de astăzi. Mai mulți internauți i-au spus că s-a mutilat încercând să arate ca Angelina Jolie.

Fata a declarat în mai multe rânduri că nu s-a inspirat din aspectul nimănui și nu asta i-a fost intenția. Cu toatea acestea, pentru întreaga lume ea va rămâne cunoscută drept „zombie Angelina Jolie”. Sahar Tabar se consideră propria muză și nu își dorește să fie asemănată cu nimeni.

Imagini inedite cu tânăra care s-a operat în exces, pentru a fi copia fidelă a Angelinei Jolie. Cum arăta înainte de intervenții
Antena 1

Tânăra a fost arestată

La începutul lunii octombrie a anului 2019, celebra fată a fost arestată pentru mai multe acuzații. Copia eșuată a Angelinei a ajuns după gratii după ce au fost făcute mai multe plângeri pe numele ei. Sahar este acuzată de blasfemie, instigare la violență, obținerea ilegală a unei proprietăți, insultarea codului de îmbrăcăminte al Iranului și încurajarea tinerilor să participe la acte de corupție.

Pentru a se apăra, Sahar a mărturisit că glumele sale au fost greșit înțelese, inclusiv încercarea de automutilare. În Iran nu sunt permise derapaje de acest fel. Totuși, procesul copiei Angelinei Jolie a durat ceva timp, însă în 2019, fata și-a aflat sentința. Fata este nevoită să petreacă acum 10 ani în închisoare.