Nebunie totală la târgul de Crăciun din Craiova. Un cuplu de romi a făcut senzație printre cei veniți să admire luminițele de sărbători. Deși este pandemie, oamenii s-au înghesuit să-i privească și să-i filmeze pe cei doi. 

Imagini incredibile cu un cuplu de romi, în târgul de Crăciun din Craiova

Restricțiile din pandemie au fost pe deplin uitate la târgul de Crăciun din Craiova. Anul acesta, târgul se află în clasamentul celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa, așa că românii au decis să le arate străinilor cum se distrează, de fapt, chiar și-n vreme de pandemie.

Sute de persoane s-au îngrămădit, printre căsuțele cu decorațiuni și dulciuri specifice sezonului rece, să vadă doi tineri romi care ofereau un moment amuzant în aer liber, la ceas de seară. Nimeni nu a mai ținut cont de regulile de protecție sanitară și s-au distrat pe cinste, alături de tinerii care dansau de mama focului, pe ritmuri de manea.

Imaginile cu cei doi tineri, care păreau a fi oameni ai străzii, au ajuns virale pe internet. Mii de persoane au distribuit video-ul în care aceștia ”executau” un dans ca la carte, pe o melodie celebră a lui Florin Salam.

Târgul de Crăciun din Constanța, în mijlocul unui scandal imens din cauza certificatului verde

Un grup de bărbaţi şi femei a provocat un scandal de proporții în Parcul Arheologic din Constanţa. Aceștia s-au luat la bătaie cu forțele de ordine, pentru că li s-a interzis accesul la Târgul de Crăciun, fără certificat verde.

Mai mult, grupul de constănțeni a încercat să intre cu forța la Târgul de Crăciun, așa că au pus la pământ unele dintre gardurile montate de autorități.

„Un grup restrâns de bărbaţi şi femei a provocat în urmă cu câteva momente un scandal teribil în parcul Arheologic din Constanţa. Oamenii nu au ţinut cont de copiii care se aflau în târgul de Crăciun şi au forţat gardurile montate de autorităţi, au dărâmat o parte dintre ele şi s-au încăierat cu forţele de ordine. Nu au ţinut cont de nimic în încercarea lor disperată de a intra în Târgul de Crăciun fără a avea certificatul verde”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Constanţa.

În acest an, din cauza situației epidemiologice din țară, accesul la Târgurile de Crăciun se face doar pe baza certificatului verde, din motive de siguranță.

„Cu toţii trebuie să înţelegem că accesul în Târgul de Crăciun organizat de Primăria Constanţa se face în conformitate cu normele legale în vigoare. Mulţumim pe această cale tuturor persoanelor care au dat dovadă de responsabilitate”, au mai menţionat reprezentanţii administraţiei locale.