Dana Săvuică este cu siguranță un nume cu rezonanță în showbiz-ul românesc. Vedeta a prezentat modă, a moderat emisiuni și s-a remarcat mereu prin stilul nonconformist ce o caracterizează. Aceasta nu s-a sfiit niciodată să pozeze în prezența feminină sexy și asumată. Chiar dacă acum are 51 de ani, prezentatoarea a rămas la fel de deschisă în acest sens.

Viața ei s-a schimbat complet în ultimii ani

Nostalgică cel mai probabil după momentele în care poza sexy pentru diverse publicații, Dana a postat pe contul ei de socializare două fotografii în care apare într-o ținută foarte provocatoare. Pictorialul a fost realizat acum 20 de ani, însă prezentatoarea pare extrem de mândră de aparițiile ei de atunci. Chiar dacă timpul a trecut și evident a lăsat urme și asupra vedetei, Dana a apelat cu încredere la medicul estetician.Ea nu s-a ferit să recunoască niciodată micile intervenții de înfrumusețare pentru care a optat. Mai mult, prezentatoarea și-a schimbat zâmbetul după aplicarea fațetelor dentare.

Vedeta a divorțat în urmă cu trei ani după un mariaj îndelungat cu un afacerist. Dana a recunoscut public că motivul separării nu a fost infidelitatea ci faptul că în timp, sentimentele s-au răcit între ea și fostul partener. Acum, vedeta iubește din nou și este în culmea fericirii.Cu toate că vorbește deschis despre viața ei personală, prezentatoarea nu a dorit până acum să dezvăluie cine este bărbatul misterios alături de care a avut curajul de a-și reface viața.

„Partea aceasta a vieții mele vreau să o țin oarecum intimă, pentru că eu nu mă feresc, dar din respect pentru cei din jurul meu. E mai bine să fiu discretă. Acel bărbat există în continuare în viața mea și ne bucurăm foarte tare împreună de clipe foarte frumoase.”, declara vedeta.

În ultima perioadă, Dana Săvuică se bucură de vacanțe în cele mai exotice destinații. Vedeta publică mereu de Instagram imagini din călătoriile ei.