Kamara trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Oana, care i-a dăruit și un copil. Deși totul a decurs perfect în timpul sarcinii, Leon, băiețelul lor a fost diagnosticat cu o formă de paralizie cerebrală, iar părinții încearcă să facă totul pentru el. 

Artisul și-a filmat băiețelul într-o ipostază emoționantă. Kamara l-a întrebat pe Leon dacă știe să cânte la pian, iar în momentul în care micuțul a răspuns afirmativ, cântărețul i-a luat mâna și a pus-o pe clapele instrumentului pentru a-l ajuta. I-a promis că îl va învăța mai multe piese pe care acesta să le interpreteze singur.

@kamaraalbnegru Leon, un viitor pianist ❤❤❤ #kamara #foryou #tiktokromania #comedie #fyp #tiktok #romania #smart #fyo #smile #funny #love #family ♬ son original – . K A M A R A .

„Leo, tu știi să cânți la pian?”

„Da”

„Felicitări! Cine te-a învățat asta oare? O să începem și alte lecții și o să-ți placă!”

Problema de care suferă Leon

Leon suferă de o formă de paralizie cerebrală. Băiețelul a fost diagnosticat la puțin timp după ce s-a născut cu  tetrapareză spastică. Astfel, Kamara și partenera sa, Oana, fac tot posibilul pentru a-i oferi micuțului o viață normală și caută cei mai renumiți medici din lume pentru a-l vindeca. Leon a suferit șase intervenții chirurgicale cu speranța ca va putea să meargă pentru a se bucura de copilărie.

”Nimic nu anunța nașterea lui. De aici problemele lui Leon. Noi nu am știut ce are,  ni l-au pus în brațe și am plecat cu el acasă. Ulterior, când am văzut cum întârzie în dezvoltare, am ajuns la mai mulți medici, care ne-au edificat. Am dirijat toată energia pentru a-l pune pe picioare și nu pentru a ne consuma forța și timpul prin procese cu un rezident iresponsabil. Mulțumesc acelor doctori care au intervenit la timp și au corectat cât s-a putut din greșeala unui doctor care merită să nu mai profeseze. Acum e un băiat deosebit, super inteligent, plin de viață. Are o ureche muzicală extraordinară, prinde piesele foarte repede. Dacă va avea talent în domeniu, îl voi susține imediat”, povestea Kamara.