Imaginile cu altarul de lumânări și poze în memoria Risei au devenit virale și sunt sfâșietoare.

În cursul zilei de duminică, viața micuței Raisa avea să fie curmată de un polițist care circula cu viteză a lovit-o în plin, pe trecerea de pietoni. Copila, care a fost proiectată după impact la câțiva metri de locul accidentului după impact, nu a avut nicio șansă. 

Raisa, fetița ucisă de un polițist pe trecerea de pietoni, avea doar 11 ani și toată viața înainte. Fata se afla pe zebră alături de o prietenă atunci când a fost lovită din plin. A rămas inconștientă și, din păcate, eforturile medicilor de a o salva au fost în zadar. Cealaltă copilă se află în stare gravă, la spital.

Imagini dureroase de la locul în care Raisa a fost accidentată mortal

Acum, locul unde Raisa a murit lovită de mașină de un polițist care gonea pe șosea s-a transformat într-un adevărat altar unde oamenii au venit să îi aducă un ultim omagiu.

Zeci de candele aprinse au fost lăsate în locul unde fata a zăcut minute întregi, imagini cu ea și fratele ei, jucării de pluș și păpuși, dar și o mulțime de mesaje. Totul a fost filmat de o persoană și postat pe TikTok cu o melodie emoționantă cu mesaj pe fundal.

@luca.barbu @ray_barby ♬ sunet original – Petronela Ungureanu

Gestul sfâșietor făcut de colegii fetei

Înmormântarea a fost extraprdinar de dureroasă pentru toți cei care au însoțit-o pe ultimul drum pe Raisa. Colegi, profesori și apropiații au fost acolo pentru a-i sprijini pe părinții fetiței.

Zeci de copii și prieteni de-ai Raisei au venit să își ia rămas bun de la aceasta. Ea va rămâne în amintirea tuturor ca un copil vesel, sensibil și talentat. Cei mai buni prieteni au zis câteva cuvinte emoționante despre fetiță.

„Îi plăcea foarte mult să îşi împartă timpul cu familia şi prietenii, mai ales cu prietena ei cea mai bună”, a mai adăugat o fetiță.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Educației din cadrul Universității din București. Și-a făcut debutul în presă la Substanțial.ro și este determinată să ajungă departe în acest domeniu. De mică este pasionată de scris și este curioasă de tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Are o personalitate puternică și este mereu gata de o nouă aventură, iar visul ei este să se facă remarcată în presă. Alexandra este gata să vă pună la curent cu tot ce mișcă printre vedete!