Pe Teodora o știe toată lumea, după ce a venit cu Alex să își testeze relația în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Teodora, tânăra în vârstă de 19 ani, a ales să își testeze relația cu Alex, în Thailanda. Dacă fosta concurentă este acum cunoscută de toată lumea, puțini știu cum arată în urmă cu 6 ani, când adoptase un look diferit de cel pe care îl are astăzi.

Cum arată Teodora, pe când nu era cunoscută

În urmă cu 6 ani, Teodora nu era adepta stilului vestimentar pe care îl preferă astăzi. De departe, cea mai mare transformare este la nivelul părului. Iubita lui Alex a trecut de la a fi șatenă la culoarea care a consacrat-o în prezent. Fanii sunt de părere că acest look i se potrivește mult mai bine.

De altfel, internauții au observat că tânăra și-a schimbat preferințele și în ceea ce privește machiajul, iar nuanțele pe care le folosește acum pentru make-up o prind mai bine, sunt de părere fanii tinerei. O altă schimbare pe care au observat-o fanii are legătură cu sprâncenele.

@marcuteodoramarina♬ La Anii Mei – Betty Blue

Anii au trecut, iar acum Teodora se numără printre tinerele care adoptă un look extrem de apreciat de fani, care susțin că i se potrivește de minune. Și ținutele tinerei sunt apreciate de internauți, în prezent iubita lui Alex optând pentru articole vestimentare care îi pun în evidență burtica de graviduță.

Internauții au fost surprinși, atunci când s-a aflat că Teodora și Alex se pregătesc să devină părinți. În timp ce toată lumea se aștepta să se despartă, având în vedere multele neînțelegeri dintre ei, cei doi au revenit la sentimente mai bune. Drept dovadă, cei doi își vor cunoaște peste o lună bebelușul și sunt nerăbdători să își mărească familia.

O astfel de veste nu a trecut neobservată de fani. Internauții nu au ezitat să o critice pe Teodora pentru deciziile luate. Mulți dintre ei sunt de părere că tânăra este. de fapt, nefericită.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.