Rușii nu mai au limite! Imagini noi, filmate cu puțin timp în Kiev arată cât de crude sunt  trupele trimise de către Vladimir Putin. Mai multe tancuri care mergeau pe stradă au fost filmate în capitala Kiev din Ucraina. Din nefericire, în imagini se poate observa cu ochiul liber cum un tanc trece peste o mașină ce era parcată. Acest videoclip a făcut înconjorul internetului în doar câteva ore.

Un tanc a trecut peste o mașină în Kiev

Conducătorul tancului nu a încăput pe stradă și, absolut fără nici cea mai mică problemă s-a urcat pe o mașină. Cei care au fost martori, au fost de-a dreptul oripilați de ceea ce se întâmpla chiar sub ochii lor.

Mai mult decât atât, în vehicul se afla și un bărbat. Din fericire, acesta a scăpat cu viață, dar cu siguranță amintirea momentului nu i se va șterge prea curând din memorie. Mai multe persoane s-au chinuit să-l scoată pe bărbat din mașina în care rămăsese încarcerat.

Din nefericire, trupele rusești au pătruns în capitala Ucrainei, Kiev. Această informație a fost confirmată și de Ministerul ucrainean al Apărării.

Joi dimineață, Vladimir Putin a făcut anunțul ce a șocat o lume întreagă. Din nefericire, războiul dintre Ucraina și Rusia a fost unul iminent.

„Republicile populare din Donbass au cerut ajutorul Rusiei. Ca urmare, am decis să iniţiem o operaţiune militară specială. Obiectivul este de a proteja oamenii care de opt ani sunt ţinta abuzurilor şi genocidului din partea regimului de la Kiev şi, pentru ca aceasta să înceteze, vom acţiona pentru a demilitariza şi denazifica Ucraina şi îi vorm aduce în faţa justiţiei pe cei care care au comis numeroase crime sângeroase împotriva oamenilor paşnici.”, a declarat Vladimir Putin, conform TASS.

În prima zi de război în Ucraina, 137 de persoane și-au pierdut viața, iar alte sute sunt rănite.

preluare video Romania TV