Artista a încins din nou spiritele! Uite cum s-a postat recent cântăreața, în cel mai sexy costum de baie

Loredana Groza s-a remarcat și mai mult în ultimul timp pe rețelele de socializare. Postează din ce în ce mai des imagini cât mai sexy, menite să atragă atenție internauților. Vedeta are o mare comunitate de fani pe Instagram. Mereu îi ține la curent cu fiecare activitate din viața ei. De data această însă, a încins spiritele.

Ultima apariție a Loredanei Groza la plajă a fost considerată una originală și extravagantă. Vedeta a ales să poarte o ținută de plajă cum nu multe poartă. Iată imaginile care au luat cu asalt internetul.

Loredana Groza a uimit din nou publicul. Cum s-a fotografiat artista la plajă

Cântăreața are apariții din ce în ce mai provocatoare. Are grijă foarte multă de ea și investeșe în propria imagine. Se bucură de o siluetă de invidiat, la care multe femei doar aspiră. Loredana Groza nu ezită niciun moment să își pună silueta și frumusețea în valoare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Loredana Groza, adevărul despre operațiile estetice

social media

Artista a fost acuzată de fanii că ar fi făcut mici modificări la nivelul aspectului ei. Internauții susțin clar și răspicat că vedeta și-a făcut mai multe operații estetice. În ciuda zvonurilor apărute, Loredana Groza neagă tot și a explicat motivul pentru care s-a ajuns la această concluzie.

„Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e.

E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine.

colaj substantial

Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta.

Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a declarat Loredana Groza, în cadrul unui interviu acordat pentru revista viva.ro.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!