Oana Radu este un exemplu de ambiție și motivație. Artista a trecut în ultimii ani prin schimbări radicale, atât la nivel fizic, cât și la nivel personal și mental. Fără doar și poate, acum este în cea mai bună formă, însă, se pare că nu este mulțumită în totalitate de aspectul fizic și vrea să atingă perfecțiunea.

Oana Radu are în spate câțiva ani buni de carieră, timp în care s-a reinventat pe toate planurile. Poate cel mai vizil dintre ele a fost chiar planul fizic. Oana își amintește și acum experiența de la „Vocea României”, atunci când a aflat că o voce bună nu este suficientă pentru ca un artist să fie complet.

Fizicul era cel care îi punea bețe-n roate artistei, așa că a decis că este timpul pentru o schimbare. Oana s-a ambiționat și a topit kilogramele în plus ca prin minune. Acum, vedeta are o talie de invidiat și face sport constant. Pe lângă disciplina sportivă, aceasta are și o disciplină alimentară destul de riguroasă.

Citește și:

Dorian Popa a promis că va renunța la consumul de droguri: Dacă o mai fac, Dumnezeu să mă ardă…

Este oficial! Cresc alocațiile de la 1 ianuarie 2023. Iată câți bani vor primi copiii

Mai mulți bani pentru români de la 1 ianuarie 2024! Cu cât cresc pensiile și alocațiile

Un val de aer rece se îndreaptă spre România! Când se întorc ninsorile în țară

weekend. Imagini de colecție. Cum arăta Oana Radu în urmă cu opt ani Social media

Oana Radu s-a reinventat

Artista primește zilnic complimente despre felul în care arată, iar asta nu poate decât să o măgulească. Totuși, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” nu uită niciodată de unde a plecat. Artista este foarte mândră că a putut înregistra un progres atât de mare și de vizibil.

Înainte de a ajunge la forma actuală, Oana Radu a avut câteva kilograme în plus pe care nu le purta deloc cu mândrie. Nici stilul vestimentar nu avea nimic în comun cu cel din prezent. Oana purta șapcă cu ținte, iar piesele vestimentare nu se combinau deloc bine între el.

Un lucru a rămas neschimbat și anume, vocea. Oana avea aceeași voce puternică și inconfudabilă. Chiar dacă între timp a mai schimbat stilul muzical, fanii au continuat să o aprecieze pentru ceea ce face.

@live.session #oanaradu #tu #livesession #romania?? ♬ original sound – ???? ??????ℕ