Anamaria Prodan a postat o fotografie cum copilăria sa.

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute personalități mondene din țară. Impresara a reușit să-și facă un nume în industria fotbalului și culege roadele muncii sale. Pe rețelele de socializare a postat o imagine din copilărie, care a atras o mulțime de aprecieri.

Anamaria Prodan are o viață ca-n povești. Casele, mașinile luxoase și accesoriile de mii de euro fac parte din stilul său de viață pe care a reușit să-l dobândească. Aceasta recunoaște că s-a născut într-o familie bogată, mai ales că Ionela Prodan era una dintre dintre cele mai iubite artiste.

Impresara a intrat în industria fotbalului unde a realizat transferuri de milioane de euro, făcându-și un nume mare. Anamaria Prodan este recunoscută de întreaga țară pentru tot ceea ce a făcut, ajungând o femeie bogată și controversată.

Aceasta a postat o fotografie pe contul ei de Instagram din copilărie. O imagine alb-negru o arată pe micuța Anamaria Prodan care nici nu știa ce avea viața pregătită pentru ea. Le mulțumește tuturor celor care au sprijinit-o și mărturisește că îi iubește pe toți.

Fetița va iubește enorm și vă mulțumește că ați fost alături de ea în toți acești ani❤️❤️❤️”, a scris impresara. 

Cum a fost copilăria Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a fost cunoscută încă din copilărie. Mama sa, Ionela Prodan a fost o cântăreață de muzică populară de excepție, iar în vremea comunismului era printre cele mai apreciate. Impresara și-a dorit mai multe de la viață, deși a avut dintotdeauna bani și o viață cum alții doar visau.

„Mi s-a părut penibil să rămân fata Ionelei Prodan. Am crescut într-o generație când toate vedetele timpului aveau copii râzgâiați, așa era, știi. Copii de bani gata, la cluburi în fiecare noapte, nu prea făceai multe pe vremurile alea. Dacă îmi aduc aminte, am pierdut câțiva ani din viață cu perioada aia, dar nu îmi pare rău. (…) Noi, generația asta din 1972, am făcut…am deschis drumurile generațiilor.”, a declarat Anamaria Prodan în podcastul „La Mijloc”.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.