Oana Zăvoranu este în cea mai bună formă a sa.

Oana Zăvoranu se numără printre vedetele care refuză să îmbrătrânească. „Querida” arată demențial încă de la primele ei apariții și s-a menținut pe val până în prezent. De multe ori, fanii au bănuit-o că a apelat la bisturiul medicului estetician. Așa că, vedeta a decis să posteze o imagine cu ea de 16 pentru a le arăta că nu a avut niciodată nevoie de operații estetice.

Oana Zăvoranu a avut un an agitat, din toate punctele de vedere. Acum, vedeta își dorește ca 2023 să fie mult mai liniștit și să îi meargă bine pe toate planurile. Și cum la început de ani toate celebritățile iau o pauză de la activitatea lor clasică, Oana nu a făcut nici ea excepție de la această regulă.

În schimb, „Querida” a preferat să rămână activă în online, acolo unde comunitatea ei crește de la o zi la alta. Recent, bruneta i-a surprins pe cei 500.000 de urmăritori cu o poză de colecție, din arhiva sa personală. Oana a postat o imagine de pe vremea când avea 16 ani, iar fanii au remarcat un singur lucru. Și anume, acela că era în pas cu moda.

Imagini de colecție cu Oana Zăvoranu. Cum arăta „Querida” la 16 ani
Instagram

Oana Zăvoranu era un fashion icon

Fără nicio urmă de modestie, Oana a recunoscut și ea că era cu mult în fața trendurilor. Vedetei i-a plăcut mereu să fie pe val. În plus, a avut avantajul că orice ar fi pus pe ea, îi venea de minune. Același lucru se întâmplă și în prezent, când „Querida” arată mai bine ca niciodată.

Bruneta este conștientă de faptul că, în cazul ei, „tinerețea fără bătrânețe” nu mai este un mit, iar fanii pot confirma asta. Deși nu îi este deloc ușor să se mențină în formă, Oana recunoaște că nimic din toate astea nu ar fi posibil fără să fie atentă la ceea ce consumă și să stea departe de bombele calorice.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.