Paul Fuego s-a făcut cunoscut prin talentul și vocea sa extraordinară care a cucerit întregul public. 

Renumitul cântăreț Fuego a postat pe pagina sa de Facebook mai multe imagini cu el din tinerețe. Își amintește cu nostalgie de primii săi pași pe scenă. La începutul carierei sale, Fuego s-a îndreptat spre genul pop-rock, dar parcursul vieții l-a făcut să schimbe genul muzical. Artistul umple sălile de spectacole și inima ascultătorilor cu fiecare apariție a sa.

Între timp am evoluat, am schimbat genul muzical, am trecut prin etape și am reușit să-mi îndeplinesc visele. Nu râdeți prea tare, eram totuși un copil! Glumesc, pentru că de-ar fi să dau timpul înapoi, aș porni pe-același parcurs”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

Facebook

Fuego a schimbat genul muzical

Fuego se uită cu nostalgie la vremurile trecute și este bucuros cu ceea ce a realizat în cei peste 25 de ani de muzică.

E tare frumos să privești înapoi, fără nostalgie și să vezi că vremea n-a trecut fără rost! Mie îmi place să-mi aduc aminte și chiar dacă nu trăiesc din amintiri, ele fac parte din întregul meu! N-aș putea șterge cu buretele perioade, mai bune sau mai puțin bune! Sunt cum sunt azi datorită fiecărei lecții pe care am învățat-o, fiecărui om care m-a ajutat sau m-a dezamăgit! În fine, iată câteva ipostaze cu mine de la începutul anilor 90. Eram la liceu, cântam în zona Ardealului mai mult și abordam un alt gen, un pop-rock mai modern, încercând cumva să-mi găsesc drumul. Dacă e ceva să fi rămas intact de atunci, este dragostea de a fi în fața oamenilor și bucuria mea de-a cânta! Între timp am evoluat, am schimbat genul muzical, am trecut prin etape și am reușit să-mi îndeplinesc visele.Nu râdeți prea tare, eram totuși un copil! Glumesc, pentru că de-ar fi să dau timpul înapoi, aș porni pe-același parcurs! Vă iubesc!”, a mai scris Paul Surugiu Fuego.