Christina Aguilera este una dintre artistele care nu mai au nevoie de nicio prezentare, dată fiind cariera ei uimitoare la care a muncit ani de zile. Artista stă la loc de cinste alături de alte nume importante din industria muzicală, iar tot meritul este doar al ei. Însă, ceea nu știe multă lume este faptul că Aguilera nu este deloc străină de țara noastră, ba chiar a vizitat-o în urmă cu ceva ani.

Christina Aguilera este o sursă de inspirație pentru artiștii din ziua de azi și nu numai. Cariera ei este una impecabilă și se poate lăuda cu un portofoliu stufos de hituri. Încă de când s-a lansat și până în prezent, aceasta a făcut ce a făcut și s-a ridicat mereu la nivelul așteptărilor. Tocmai de aceea, comunitatea ei de fani crește pe zi ce trece.

Aguilera are mulți admiratori și în România, iar unii dintre ei au avut ocazia să o vadă în carne și oase, în urmă cu mai bine de douăzeci de ani. Atunci, Christina era la începutul carierei sale și nu se bucura de faima de care se bucură în prezent. Însă, asta nu a împiedicat-o să facă senzație pe scena de la „Cerbul de Aur”, ediția din 1997.

Imagini de colecție cu Christina Aguilera de pe vremea când a participat la Cerbul de Aur, în România Youtube

Christina Aguilera a pierdut în fața unei românce

Atunci, Christina Aguilera a urcat pe scenă, a interpretat impecabil piesa pe care a pregătit-o, dar se pare că nu a fost una cu noroc pentru ea. Cea care i-a luat fața Christinei și, implicit, premiul pentru care s-a dus marea luptă a fost nimeni alta decât Narcisa Suciu. Pentru românca noastră a fost o experiență de neuitat, iar reușita a fost una care spune foarte multe despre ea, mai ales în contextul unui asemenea adversar.

Narcisa Suciu a povestit întregul episod în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” și a fost printre puținele dăți în care aceasta a detaliat amalgamul de sentimente pe care l-a trăit atunci.

Imagini de colecție cu Christina Aguilera de pe vremea când a participat la Cerbul de Aur, în România Kanal D

„Nu cred, nu cred că am o voce mai bună decât a ei. Tocmai d-aia m-am speriat la repetiții, mi s-a părut fantastică. I-am spus profului atunci ”Nu are rost să fac ce mi-am propus să fac”, el săracul a zis ”Dacă fata asta era la noi la școală, nu trecea anul! Ești mai bună decât ea”. Mi s-a părut că a fost foarte bună, altfel nu aș fi hotărât să cânt ACAPELLA”, a spus Narcisa în emisiunea menționată, potrivit playtech.ro.

@mary35465 #christinaaguilera #cerbuldeaur #1997 #foryou #cerbuldeaur1997 #brasov #romania1997 ♬ sunet original – L