Îți mai aduci aminte de Cabral la începutul carierei sale?

Cabral este unul dintre cei mai longevivi prezentatori din țară. Este pe micul ecran de peste un sfert de veac și nu se oprește aici. L-ai văzut în numeroase ipostaze și roluri, dar îți amintești cum arăta?

Cabral prezintă de aproape șapte ani emisiunea „Ce spun Românii,” dar începuturile sale nu au fost ușoare. În timpul liceului a muncit pentru a avea bani de buzunar. A avut diverse joburi precum muncitor, unde descărca marfa din TIR-uri, într-o vulcanizare sau paznic de noapte. La 18 ani ajunge la o firmă de asigurări unde își petrece aproape 5 ani.

Transformarea sa este uimitoare și nu multă lume l-ar putea recunoaște. Când a apărut pe sticlă, era doar un tânăr cu aspirații mari. Cu zâmbetul la purtător, el a intrat în televiziune și nu a mai plecat de aici. Și-a început cariera artistică în 1996 când joacă în filmul „Je ne marcherais jamais seul”. Doi ani mai târziu va prezenta emisiunea „Roata de rezervă.”

Social media

De-a lungul anilor a prezentat mai multe emisiuni și a semnat cu diferite televiziuni. Nici cariera artistică nu a lăsat-o deoparte și a jucat în câteva filme și seriale, precum „Băieți buni”, „Păcatele Evei” sau „Inimă de țigan.” Acesta nu s-a gândit vreodată că va avea atât de mult succes în televiziune și a mers la un casting de gura familiei sale. Când a fost chemat de către Prima TV, Cabral a mers cu dosarul de asigurări după el pentru parcul auto care era pus la dispoziție.

„Nu mi-am dorit, ba chiar am refuzat niște castinguri. Până la urmă, m-am dus, de gura celor apropiați… și am cam rămas. Am început cu „Roata de Rezervă, care era o emisiune auto. Dar apoi am vrut să mă opresc. Și, când m-au invitat cei de la Prima la un casting, m-am dus cu un dosar de oferte de asigurări, pe vremea aia lucram în paralel ca inspector de asigurări. Ei mă întrebau de emisiune… eu îi întrebam de parcul auto!”, a povestit Cabral în urmă cu ceva timp.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.