Andra Măruță și Smiley se numără printre preferații celor de acasă.

Cei doi sunt colegi de platou de foarte mult timp, iar de-a lungul anilor au împărțit împreună și bune și rele, căci se pare că-i leagă o prietenie frumoasă. Spunem asta deoarece, recent, artistul a publicat pe contul său de Instagram, un tablou de colecție din tinerețea lui și a cântăreței. Mai mult, acesta a anunțat o colaborare pe care o vor avea împreună. 

Andra și Smiley, de nerecunoscut pe vremea când erau mai tineri

Se știe deja că Smiley și Andra sunt colegi de filmare de mai bine de 10 ani. Cei doi și-au împărțit cea mai mare parte din timp în cadrul emisiunii „Românii au talent”. Unde mai pui că sunt și colegi de breaslă, căci cei doi fac parte din aceeași industrie muzicală. Recent, Smiley a publicat câteva fotografii cu Andra, de când erau mai tineri. Alături de acestea, a scris și un mesaj prin care și-a anunțat fanii că urmează prima lor piesă împreună. Andra și Smiley erau schimbați radical pe acea vreme. Artistul purta un altfel de look, iar cântăreața noastră părea mult mai…rebelă!

Imagini de colecție cu Andra și Smiley, în tinerețe! Cum arătau cei doi, dar și ce urmează să facă acum împreună! FOTO
social media

Andra și Smiley au anunțat că vor scoate o piesă împreună

După cum spuneam, cei doi au vrut să se întoarcă puțin în trecutul lor, de când erau mai tineri. Însă, în afară de asta, cei doi au vrut să anunțe că vor scoate curând o piesă împreună. Fanii trebuie să se pregătească căci urmează surprize mari din partea artiștilor!

Imagini de colecție cu Andra și Smiley, în tinerețe! Cum arătau cei doi, dar și ce urmează să facă acum împreună! FOTO
social media

„Dacă vă uitați la pozele astea vă dați seama cam de cât timp ne cunoaștem. După atâția ani era și timpul să avem o piesă împreună. Și ce piesă! Abia așteptăm să o ascultați!”, a fost mesajul publicat de Smiley

Andra a reacționat imediat la postarea colegului ei și a transmis și ea un mesaj la fel de emoționant.

„Ce amintiri frumoase! Parcă ieri eram niște copii și acum… suntem părinți! Mă bucur mult că prietenia noastră a rezistat în timp. A durat ceva să facem un duet, dar eu zic că a meritat așteptarea!”, a răspuns Andra.