Adria Minune este cunoscut de toată lumea. A cunoscut celebritatea în urmă cu mai mulți ani și a devenit unul dintre cei mai ascultați cântăreți din România. Cariera sa muzicală are un succes colosal, iar câștigurile artistului sunt de-a dreptul uluitoare. Cu toate acestea, manelistul nu a fost înstărit dintotdeauna.

Născut într-o familie cu multe lipsuri, Adi a fost nevoit să muncească de la o vârstă fragedă pentru a câștiga un ban. Grație vocii sale deosebite, a ajuns să devină celebru și să reușească să-și pună situația financiară pe picioare. În urmă cu 24 de ani, artistul era de nerecunoscut. Începând de la fizic și până la voce, Adi Minune părea că nu are nimic în comun cu cel din prezent.

Adrian Minune, de nerecunoscut în anii 90

Pe vremea când abia se lansase în domeniul muzical, Adrian Minune era un bărbat simplu cu multe lipsuri financiare. Cânta la evenimente, unde oamenii îi răsplăteau talentul cu cât se putea. Însă, artistul era mulțumit că poate avea ce pune pe masă. Vocea manelistului era cu totul și cu totul schimbată, probabil pentru că atunci era un adolescent în toată regula, iar trilul său vocal era într-un proces de dezvoltare.

Se îmbrăca în ținute simple, specifice acelor vremuri. Ca și în zilele noastre, cântărețul primea bani pe dedicații din partea invitaților. Pe acea vreme, bancnota de 100 de lei era cel mai gras bacșis. Adrian Minune cânta nestingherit, la locul său, fără sa se plimbe printre mese, așa cum o face astăzi, la evenimente.

Dornici să-l asculte și mai mult, petrecăreții nu-l lăsau nici să-și tragă sufletul. Era suprasolicitat și rugat să cânte continuu. Oameni i se adresau cu „puștiule” în anii 90, iar Minune se bucura  de faptul că era apreciat. În ciuda faptului că avea doar 16 ani, manelistul o cunoscuse deja pe Cati, soția sa. Însă, mai avea mult de tras până să devină artistul faimos de astăzi.

@luciffer211 #fanespoitoru #fredy #adrianminune #danbursuc #lautari #ani90 #palma #capacinfrunte ♬ sunet original – Tot Eu Oficialu’


NOTĂ: TEXTUL DE PE VIDEO NU NE APARȚINE!