Pe Vulpița o cunoaște toată lumea, așa că nu mai are nevoie de nicio prezentare. A devenit celebră în urma emisiunii „Acces direct”, unde ea și soțul ei Viorel Stegaru și-au pus viața pe tavă, mai ceva ca în filme. Au fost considerați „o comedie”, chiar și după ce s-au confruntat cu probleme de cuplu. Oricum, cert este că atunci când nimeni nu credea ca Veronica să aibă egal, s-a dovedit exact contrariul. 

Se pare că Vulpița „cea șireată” are o sosie. Descoperită pe rețelele de socializare, tânăra îi seamănă perfect. Iar la prima vedere, internauții au crezut că e chiar ea, în carne și oase.

Sosia vulpiței, virală pe TikTok

După ce o tânără care îi seamănă leit Vuliței a publicat un videoclip pe TikTok, acesta a devenit rapid virală, iar internauții au rămas de-a dreptul șocați. Cine ar fi crezut că Veronica ar avea vreo concurență? Corina, căci așa o cheamă pe sosia acesteia, a publicat un clip video în care dansează exact ca vedeta emisiunii „Acces direct”.

Ba mai mult, aceasta s-a filmat pe vocea Vulpiței. Cu toții știm celebra ei replică „N-ai stilul meu, și nu te îmbraci ca mine”. Ei bine, singura diferență dintre cele două este că tiktokerița are părul blond și a ales să poarte breton. Însă, restul nu le distinge pe cele două. Seamănă ca două picături de apă, inclusiv la gesturi.

@corina.postica♬ sunet original – ravonest

Cum au reacționat fanii atunci când au văzut-o pe sosia Vulpiței

Mulți au crezut până în ultima clipă că ar fi Vulpița, în timp ce alții au fost de părere că aceasta ar avea o soră geamănă. Nimănui nu i-a venit să creadă câtă asemănare există între cele două. Internauții se contrazic în continuare pe seama „vedetei”, spunând că există un grad de rudenie între Corina și Veronica. Ceilalți se amuză copios și tratează totul ca atare, însă, în principiu, toată lumea a fost șocată să vadă imaginile cu tânăra care a egalat-o pe soția lui Viorel, din toate punctele de vedere.