Reclamă
Reclamă

Imagini cutremurătoare vin din Ucraina, unde a fost surprins momentul în care o femeie scapă ca prin minune după ce o rachetă trasă de ruși lovește la doar câțiva metri de ea.

Atacul a avut loc ieri la Harkov și s-a soldat cu trei morți și 55 de răniți.

Tânăra merge pe trotuar și brusc aude vuietul rachetei; cu doar câteva fracțiuni de secundă înainte să lovească, o vedem cum încearcă să-și protejeze capul. Urmează o explozie puternică și resturi împrăștiate în jur.

Reclamă

Năucită de suflul deflagrației, femeia fuge mai apoi să caute adăpost. În urma ei, în filmarea de pe camera de supraveghere, se văd și alți supraviețuitori, inclusiv o familie cu o fetiță în brațe.

Rusia a lansat în timpul nopții un atac aerian asupra Kievului şi a regiunii înconjurătoare, forţând angajarea sistemelor de apărare aeriană pentru a respinge loviturile, au informat duminică primarul capitalei Ucrainei şi administraţia regiunii Kiev pe aplicaţia de mesagerie Telegram, potrivit Reuters.

Mai mulţi martori au raportat agenţiei Reuters că au auzit mai multe explozii în capitală şi în jurul Kievului, semn că sistemele ucrainene de apărare aeriană s-au activat pentru a distruge arme aeriene.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro