Ruby pare să aibă o genă destul de bună, însă operațiile estetice au avut și ele un rol destul de important. În prezent, artista are un trup tras prin inel și se bucură de admirația fanilor săi. Cântăreața ne-a obișnuit de-a lungul timpului să spună mereu adevărul și să fie sinceră cu publicul ei, așa că nici ne aceas tădată nu s-a ascuns după degete când a venit vorba despre operațiile estetice.

Ruby ste realizată pe toate planurile, iar viața i-a adus cele mai frumoase cadouri pe care și le poate dori un om, o familie minunată și un partener de viață extrem de iubitor. Ruby nu se poate plânge deloc nici în ceea ce privește cariera pe care o are în muzică. Este unul dintre artiștii momentului, iar piesele ei sunt exact e gustul fanilor ei.

Cu operații estetice sau nu, Ruby a demonstrat în nenumărate rânduri că are un caracter sincer, iar fanii o apreciază și pentru acest lucru. Din mărturisirile ei, se pare că a intervenit chirurgical la nivelul nasului de două ori și o dată la nivelul sânilor. Diferențele sunt majore, dar, chiar și așa, Ruby le-a arătat concret fanilor ei cum arăta înainte să treacă pragul medicului estetician.

Ruby le-a arătat fanilor săi o fotografie de pe când avea numai 13 ani

În cadrul unei sesiuni de întrebări lansate pe Instagram, fanii au fost curioși să afle cum arăta Ruby înainte să devină celebră, când era doar o puștoaică. Artista le-a satisfăcut curiozitatea cu vârf și îndesat, căci bruneta a publicat o imagine cu ea pe când era doar o tânără de 13 ani.

În imaginea respectivă se poate observa faptul că artista avea un bust generos încă de pe acea vreme, însă acest lucru nu a împiedicat-o să îmbunătățească acea zonă. Aflată la mare, în costum de baie, Ruby a pozat în propriul stil caracteristic, semn că încă de mică avea o atitudine de artistă.

Imagini cu Ruby înainte de operațiile estetice! La ce intervenții a apelat cântăreața

„Sunt bine pe decolteu de la 13 ani. Și pe nas tot bine eram!”, a scris artista pe Instagram.