Imagini compromitatoare cu Andra? Așa ameninta mai nou fostul ei iubit! Bogdan Mocanu a fost deranjat de dezvaluirile fostei iubite. Dupa ce Andra a facut un vlog in care a dat detalii din viata lor, tanarul a rabufnit! Acesta spune ca si el are clipuri cu Andra pe care le poate publica. Oare cu ce o are la mana pe fosta iubita?

Reclamă

Iubirea dintre Bogdan si Andra pare sa se fi stins! Cei doi s-au despartit definitiv după ce Andra a aflat ca iubitul ei a inselat-o. Barbatul a fost filmat la o pensiune alaturi de Bia, alta concurenta de la Puterea Dragostei. Fosta iubita a lui Mocanu nu poate trece peste aceasta tradare, lucru repetat in nenumarate randuri. Pentru a explica situatia in care se afla, Andra a facut un vlog. Bruneta a publicat cateva imagini compromițătoare cu fostul ei iubit.

Andra a postat acele imagini pe vlog pentru a le demonstra celor din jur ca Bogdan o insela de mai multa vreme. Potrivit acesteia, de fiecare data cand Bogdan era plecat cu Jador, se vedea cu alte femei. Suparat ca Andra a divulgat aceste imagini compromițătoare, Bogdan a amenintat si el. „O sa apara si cu tine clipuri…”, a transmis Mocanu pe un vlog. Barbatul a sugerat astfel ca nici fosta lui iubita nu ar fi fost sfanta si ca ar exista si cu ea imagini compromitatoare.

Bogdan și Andra s-au întâlnit!

Chiar dacă se ameninta unul pe altul cu imagini compromitatoare, cei doi au decis sa se intalneasca. Nu, nu este vorba de impacare. Chiar Andra a vorbit despre intalnirea lor, tanara sustinand ca au avut lucruri de lamurit. Și-au spus tot ce aveau pe suflet, ca doi oameni adulti. Au incercat astfel sa gaseasca o incheiere la povestea lor de dragoste, care a luat sfarsit in mod fulgerator.

„Am vorbit tot ce trebuia să-mi zică. Mi-a zis că voia să fie împăcat cu sufletul că a vorbit cu mine după atâta timp. Mi-a zis ofurile și viața merge înainte. M-am văzut cu el pentru că m-a sunat și am zis că după atâta timp. Nu ne-am împăcat. Cum ar fi ca după toată nebunia asta să mă duc să mă împac?”, a povesti Andra Volos despre intalnirea controversata.