Dragostea nu se mai trăiește în zilele noastre așa cum era odinioară. Însă, mai există oameni romantici pe care îi bucură simplitatea și trăiesc cele mai frumoase povești de dragoste. Doi tineri din Iași au făcut un gest incredibil. Cuplul a creat un moment în parcarea din Piața Unirii, așa cum rar mai întâlnești în ziua de azi.

Cei doi s-au lăsat duși de val, iar dragostea a plutit în aer atunci când cei doi s-au sorbit din priviri, dansând vals, chiar pe timp de seară, într-o parcare.

Momentul surprins dintre cei doi

Într-un cadru rece din Piața Unirii, unde ora era destul de înaintată și ceața se așternuse peste oras, un cuplu a dat o altă notă atmosferei și au creat o poveste absolut superbă, desprinsă dintr-un film romantic. Cei doi s-au „dezbrăcat” de inhibiții și nu au ținut cont că îi poate vedea cineva. Fiind singuri pe stradă în acel moment, cei doi îndrăgostiți au trăit pentru câteva momente cel mai frumos vis. Aceștia s-au lăsat conduși de cel mai romantic stil de dans, valsul. Tinerii păreau să aibă o sincronizare perfectă, probabil datorită compatibilității dintre ei și faptul că iubirea le conducea pașii.

@iasiteiubesc în Piața Unirii, cu două seri în urmă ♥️ #iași #iașiromania #iași❤🇷🇴 #iași😈🥶🤙👌🏻 #iasi #iasip #iasiromania#iasicity#iasifyp #foryou#iasiromania ♬ Vals – Smiley

Tinerii au fost filmați dintr-o clădire

Videoclipul cu cei doi a devenit viral pe TikTok și a emoționat sute de oamenii. După ce au fost filmați, probabil din camera unui apartament din apropiere, videoclipul a fost imediat încărcat pe rețelele de socializare, acolo unde a făcut furori. Internauții și-au exprimat sentimentele de emoție în repetate rânduri și au rămas plăcuți impresionați că mai există oameni ca cei doi.

Povestea lor i-a determinat pe oameni să-i denumească „unici”. Ba mai mult, aceștia au stârnit câteva sentimente de gelozie în rândul femeilor. Ceilalți au continuat prin a-și exprima regretul că ceea ce trăiesc cei doi este din ce în ce mai rar: „Romantismul, compasiunea, respectul, iubirea adevărată și simplitatea sunt pe cale de dispariție. Vă felicit!” a fost comentariul unuia dintre internauți.