O fotografie cu regretatul cântăreț de muzică populară a făcut înconjurul internetului

Benone Sinulescu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică populară din România. Acesta s-a stins însă în 2021 după ce a luptat cu mai multe probleme de sănătate.

O imagine de pe patul suferinței regretatului maestru a ajuns virală pe o rețea de socializare.

Cum arăta artistul înainte de trecerea la cele veșnice

Benone Sinulescu a murit în urma cu un an după ce a trecut printr-o pneumonie. De frica coronavirusului, regretatul cântăreț nu și-a dorit să se interneze în spital. Pe fondul altor afecțiuni de sănătate pe care le avea, acesta a decedat însă, acasă. Artistul s-a aflat sub supravegherea soției lui care a suferit enorm după pierderea acestuia.

Sursa foto: Social media

De altfel, Benone Sinulescu a beneficiat și de ajutorul de specialitate al unei persoane autorizate. Aceeași care a și publicat pe internet o imagine cu regretatul maestru pe patul suferinței.

Din fotografie se vede că acesta era slăbit și complet transfigurat de boală. Totodată, dantura acestuia nu mai era intactă. Cel care l-a îngrijit pe Benone Sinulescu a postat poza pe internet ca un omagiu adus acestuia.

Un gând bun spre tine, maestre. Să ai grijă de noi, aici de pământ.„, a scris acesta alături de fotografie.

Persoana în cauză are și alte poze și filmulețe care îi reflectă activitatea profesională. Acesta prestează îngrijiri la domiciliu pentru persoanele cu probleme de sănătate. Se pare că soția regretatului maestru i-ar fi cerut ajutorul în perioada respectivă.

Pe 20 Noiembrie s-a împlinit un an de la moartea cântărețului de muzică populară. Astfel, fotografia a fost publicată pentru a-i cinsti memoria maestrului.

Moartea lui Benone Sinulescu a îndoliat o țară întreagă anul trecut. Numeroși colegi de breaslă ai maestrului și-au găsit cu greu cuvintele legate de această pierdere.

De altfel, în ultimii ani, aparițiile artistului au fost din ce în ce mai rare. Totul din cauza afecțiunilor dobândite odată cu vârsta.

 

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.