Tavi Clonda se numără printre persoanele publice discrete și rare sunt momentele în care discută de familie. Astfel că, nu de puține ori, fanii au fost curioși să afle detalii despre familia acestuia. De această dată, artistul a postat o fotografie și un mesaj cu ocazia zilei de nume a mamei sale. Internauții nu au trecut cu vederea urarea emoționată făcută de soțul Gabrielei Cristea. 

Apariție rară a lui Tavi Clonda cu mama sa

Dacă în cea mai mare parte a timpului este discret atunci când vine vorba de familia sa, ziua de nume a mamei lui a fost un motiv întemeiat să posteze în mediul online un mesaj despre cea care i-a dat viață. Printre vedetele sărbătorite ieri s-a numărat și mama lui Tavi Clonda. Cum o astfel de ocazie specială nu putea trece neobservată, artistul a postat o imagine rară cu aceasta, dar și un mesaj emoționant.

Soțul Gabrielei Cristea nu a ezitat să își exprime dragostea pentru cea care i-a dat viață, dar și mulțumirea pentru eforturile făcute de-a lungul timpului. Postarea a surprins pe toată lumea, dar mai ales pe mama sa.

„Azi e ziua de nume a mamei mele, Împărăteasa Elena. La mulți ani, draga mama, să fii sănătoasă, să te bucuri de copii și de nepoți. Te iubim si ne e dor de tine.(…) La mulți ani tuturor celor care își serbează ziua de nume Constantin și Elena”, a fost mesajul transmis de Tavi Clonda pe Instagram.

Imagine rară cu Tavi Clonda și mama sa. Cât de bine se înțeleg cei doi
Instagram

Internauții nu au trecut cu vederea postarea emoționantă a lui Tavi Clonda și i-au făcut urări mamei sale. În plus, fanii au observat cât de bine seamănă cu mama sa, ceea ce se poate observa cu ochiul liber din imaginea rară distribuită în mediul online cu ocazia zilei de nume. Nu de puține ori, artistul i-a mulțumit mamei sale pentru eforturile făcute pentru familie.