Imagine rară cu Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, la final de an! În ultimii doi ani, vedeta de la PRO TV a preferat să păstreze discreția în ceea ce privește povestea de iubire cu Felix, iar pozele cu ei doi împreună sunt destul de rare, mai ales pe rețelele de socializare. 

Imagine rară cu Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, la final de an!

Imagine rară cu Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, la final de an! Vedeta trăiește la Monaco, motiv pentru care a putut să-și țină relația cu Felix departe de ochii curioșilor. De asemenea, în ultima perioadă s-a tot zvonit că cei doi nu ar mai forma un cuplu.

Cu toate acestea, Felix Baumgartner a spulberat misterul. Recent, sportivul austriac a publicat, pe Instagram, o fotografie în care apare alături de prezentatoarea tv.

În imaginea respectivă, Felix apare în prim-plan, îmbrăcat elegant și cu o mască de protecție pe chip, iar pe fundal poate fi observată Mihaela Rădulescu. Cei doi se află la Monte Carlo, unde cel mai probabil vor petrece și Anul Nou.

foto: Instagram

Motivul pentru care vedeta nu mai vorbește despre Felix

În urmă cu ceva timp, Mihaela Rădulescu dezvăluia motivul pentru care a ales să nu mai discute public despre relația pe care o are cu Felix.

„De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit.

Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, declara Mihaela, pentru VIVA!