Ilinca Vandici este o soție și o mamă împlinită. Vedeta de la Kanal D încearcă să se împartă între viața profesională și ce familială, iar un sprijin de nădejde în toate este chiar soțul său, Andrei Neacșu. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016, iar de atunci sunt de nedespărțit. Care este secretul căsniciei celor doi?

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu formează un cuplu de șase ani, iar relația celor doi pare să meargă perfect. Aceștia au împreună un băiețel, căruia îi acordă multă atenție și îi dedică mult timp. Deși micuțul Zian se bucură de atenția celor doi părinți, aceștia nu uită nici de ei și de momentele petrecute doar în doi.

În cadrul unui interviu recent, Ilinca Vandici a mărturisit care este secretul căsniciei sale. Vedeta a subliniat că este extrem de important ca după apariția copilului soții să nu uite de ei. Prezentatoarea de la Kanal D are grijă ca momentele petrecute doar alături de soțul ei să fie dese, fapt ce le sudează relația și menține pasiunea.

„Cel mai important om din viața mea este Andrei! Datorită lui Andrei îl am pe Zian. Zian nu că e pe locul doi, dar eu prețuiesc momentele pe care le am cu soțul meu, de a fi singuri, de a ne relaxa, de a avea timpul nostru, momentele noastre.

Mi se pare că sunt foarte importante și uite așa, pentru că am fost mereu atentă la asta, și el și eu, am reușit să ne păstrăm căsnicia super liberă, super frumoasă, deschisă, naturală, sănătoasă și nu ne-am debusolat, n-am venit să ne clatine absolut nimic, tocmai pentru că nu am pus copilul neapărat pe primul plan. Mai întâi e soțul meu.”, a declarat Ilinca Vandici, potrivit WOWbiz.ro.

Ilinca Vandici, secretele unei căsnicii perfecte! Cum reușește vedeta să se împartă între rolurile de soție și cel de mămică. „Mai întâi e soțul meu…”
Social media

Cum s-au cunoscut Ilinca Vandici și Andrei Neacșu

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au cunoscut în urmă cu aproape șapte ani. Cel care și-a dorit relația și a făcut ca lucrurile să se întâmple a fost Andrei. La început, prezentatoarea de la Kanal D nu s-a lăsat ușor, însă după ce lucrurile s-au așezat au început o frumoasă poveste de dragoste, ce durează până astăzi.

„Andrei mă vâna de câțiva ani. Mă vâna prin oraș. Mi-a spus că m-a sunat, dar eu mândră cum eram nu am considerat important. Nu mi-a plăcut niciodată să mă las ușor. Eu sunt Leoaică, mă lupt. S-a luptat până a venit momentul lui. Ne-am întâlnit exact când a trebuit. Prima relație de la care nu am mai avut așteptări. Înțelesesem despre mine ce vreau de la mine, de la viață.

El mi-a spus din prima ieșire că o să fiu soția lui și mama copiilor lui. A fost prima dată când nu am crezut asta. În patru luni am rămas însărcinată. În alte două luni m-a cerut de soție, după alte 10 luni am făcut nunta”, a declarat Ilinca Vandici, în cadrul unei emisiuni.