Ilinca Vandici este o mamă de nota zece. Vedeta încearcă să fie un model pentru cel mic. Ea face tot felul de lucruri pentru el, chiar dacă nu îi plac. Pune fericirea fiului său pe primul loc, iar acest lucru se poate remarca foarte ușor. De când a terminat filmările pentru emisiunea pe care o prezintă, petrece tot mai mult timp acasă. Zian este extrem de fericit și se bucură de momentele frumoase alături de mama lui.

Ilinca Vandici face orice pentru Zain

Una dintre sărbătorile lor preferate este Crăciunul. Se pare că pentru ei a trecut prea repede și le este deja dor. Pentru a-și aminti de zilele frumoase și pentru că a nins, au făcut niște biscuiți delicoși. Îndrăgita prezentatoare a recunoscut că nu este o bucătăreasa talentată, dar pentru el ar face orice.

Ilinca Vandici este o femeie împlinită, iar când își vede copilul fericit nu își mai dorește nimic altceva. Se pare că micuțul Zain s-a bucurat de experiența trăită și cu siguranță, ea va mai face astfel de activități alături de el. Încântarea li se citește pe fețe în cele câteva imagini pe care le-a postat vedeta pe contul său oficial de Instagram.

Fanii nu s-au putut abține să nu comenteze câte ceva. Aceștia sunt de părere că vedeta are o familie superbă, pe care toată lumea și-ar dori. Imaginile au făcut furori pe social media, mai ales că admiratorii au înroșit butonul de like.

Ilinca Vandici, sacrificii pentru copilul său. Vedeta a recunoscut: "De dragul lui fac orice"

 

„Nu, nu sunt deloc o bucatareasa priceputa, dar de dragul lui fac orice! 😬 Aseară am făcut biscuiți pentru ca ne era dor de Crăciun, și ne-am distrat copios iar biscuiții au ieșit delicioși! 🤪 Zian a fost extrem de fericit și s-a bucurat maxim de experiența asta iar eu… Eu eram in al nouălea cer văzând incantarea lui… 😬❤️ Va las aici o bucățică din distracția noastră și sper sa va aducem zâmbetul pe buze! Sa aveți o zi minunata! 😘😘😘”, a povestit ea.