Ilinca Vandici are zeci de ani de experiență în televiziune. De câțiva ani buni, frumoasa șatenă prezintă ”Bravo, ai stil!” și se potrivește de minune formatului. Recent, Ilinca a anunțat că va pleca de la cârma emisiunii, dar o lasă pe mâini bune.

Ilinca Vandici a plecat de la Kanal D

Fanii îndrăgitului show de fashion ”Bravo, ai stil!” au avut parte de o veste la care nu se așteptau. Ilinca Vandici nu va mai prezenta începând de săptămâna aceasta emisiunea. Prezentatoarea nu a oferit prea multe detalii despre această decizie, ci a spus doar că are câteva probleme de sănătate. Fanii cred că are Covid, mai ales că va fi înlocuită temporar de Victor Slav.

Jurații sunt nerăbdători să vadă cum se vor comporta concurentele cu noul prezentator. Cei trei se așteaptă deja la câteva propuneri indecente. Victor Slav a declarat că va face tot posibilul ca emisiunea să decurgă în parametrii normali și vrea ca telespectatorii să nu îi simtă lipsa Ilincăi. Fără doar și poate, aceasta va fi o misiune destul de grea pentru Victor care va trebui să le stăpânească pe cele opt concurente.

Victor Slav nu este străin de ”Bravo, ai stil!”

Victor Slav nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat instant propunerea de a prezenta ”Bravo, ai stil!”. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu este pentru prima dată în platoul show-ului. Într-unul dintre sezoanele trecute, Victor împreună cu Alex Velea și Bogdan Vlădău au format ”brigada sexy” în timpul galelor de sâmbătă.

”Am mai facut parte din acest proiect, este un show minunat, de aceasta data va trebui sa fiu la inaltimea asteptarilor Ilincai Vandici, care este perfecta in rolul ei. O admir pentru eleganta, profesionalism, pentru modul relexat si cuceritor in care stie sa fie la carma acestei emisiuni atat de complexe”, a declarat Victor Slav pentru Kanal D.