Ilinca Vandici este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Aceasta a vorbit despre cele mai importante trăsături ale unei femei, iar noi îi dăm dreptate. 

Ilinca Vandici are mereu apariții impecabile și are grijă întotdeauna cum se afișează în fața celorlalți. Ea este foarte feminină și se poate vedea lucrul acesta.

În cadrul unui interviu a vorbit despre una dintre cele mai importante trăsături ale unei femei. Prezentatoarea a adus în discuți feminitatea. Aceasta calitate se poate cultiva de fiecare dintre noi, dacă ne dorim acest lucru.

Deși suntem într-o perioadă de egalitate cu bărbații, nu trebuie să uităm să fim feminine. Fiecare dintre noi își definește după dorința proprie. De la haine în croieli simple sau elegante, accesorii, coafura aranjată, felul său de a fi, toate acestea conturează o femeie.

„Feminitatea, cu tot ce înseamnă ea! E ceva ce ne-a fost dat doar nouă și deși zilnic, femeile au puterea să nască și să construiască lumea în care trăim – fiind pe picior de egalitate cu bărbații – mi-aș dori să ne păstrăm feminitatea care este atât de importantă!”,, a spus Ilinca Vandici pentru Cupio.

Social media

Ce o face pe Ilinca Vandici să se simtă frumoasă

Ilinca Vandici se poate consider o femeie împlinită. Are o carieră în televiziune, fiind prezentă pe micile ecrane de ani de zile, dar și o familie frumoasă.

Prezentatoarea recunoaște că are mai multe lucruri ce o fac să se simtă frumoasă. De la fiul ei, Zian, la soț, o ținută impecabilă, mesajele de apreciere primite în mediul online sau machiajul pe care îl poartă. Totodată, frumusețea vine și din interiorul său.

„Sunt tare multe lucruri pe care le trăiesc zilnic și care mă fac să mă simt frumoasă… Privirea plină de admirație a lui Zian și a soțului meu, comentariile la postările pe care le fac în social media, antrenamentele de la sală, momentul în care îmbrac o ținută rafinată și bineînțeles machiajul pe care îl port aproape în fiecare zi!

Însă frumusețea exterioară este în strânsă legătura cu cea interioară, cu recunoștința pe care o simt, cu empatia și toleranța față de oameni, cu energia pe care aleg să o eman în jurul meu, cu atitudinea pe care o am și cu puterea de a schimba lumea în fiecare zi! Cam asta reprezintă în perspectiva mea o femeie frumoasă!”, a mai spus Ilinca Vandici.