Fanii s-au întrebat mereu când va mai aduce Ilinca un copil pe lume.

Ilinca Vandici este o femeie împlinită, din toate punctele de vedere. Vedeta de la Kanal D are o carieră impresionantă în lumina reflectoarelor, iar acasă, persoanele dragi îi oferă liniștea de care are nevoie. Cei care au văzut-o în ipostază de mamă spun că se descurcă extraordinar. De aici și întrebarea „când vei mai aduce pe lume un copil?”

Ilinca Vandici a căutat mereu să găsească un echilibru între planul profesional și cel personal. Acum, poate spune că l-a găsit, mai ales de când a devenit mamă. Vedeta nu a neglijat deloc partea profesională, deși acasă o așteapta un copil care avea nevoie de toată iubirea ei.

Ilinca a știut mereu cum să își dozeze energia și cum să își organizeze timpul, astfel încât să fie prezentă în viața celor dragi. În prezent, vedeta Kanal D este foarte activă în online, are propriul podcast și, în curând, va începe și filmările pentru „Bravo, ai stil!”. Chiar dacă sunt multe pe listă, nu este deloc speriată de ele.

Ilinca Vandici, mai sinceră ca niciodată. Ce spune vedeta despre o a doua sarcină
arhivă presă

Ilinca Vandici, o mamă asumată

Prezentatoarea de la Kanal D știe foarte bine ce are de făcut și și-a stabilit prioritățile foarte ferm. Pe primul loc pentru ea este Zian, fiul său. Vedeta are o legătură specială cu cel mic și petrece foarte mult timp împreună cu el. Șatena este extrem de mândră de valorile pe care i le-a transmis lui Zian și știe că a făcut tot ce este mai bun pentru el.

Cei din anturajul ei au numai cuvinte de laudă la adresa sa, mai ales când vine vorba de capitolul legat de creșterea celui mic. Fără doar și poate, Ilinca Vandici a fost făcută pentru a fi mamă și se descurcă ireproșabil. Deși toate coordonatele sunt în favoarea ei, soția lui Andrei Neacșu a recunoscut că nu își mai dorește niciun copil. Cel puțin, nu acum.

„Deocamdată nu mi-a zis, sincer, niciodată, că și-ar dori un frățior sau o surioară, deocamdată, nu știu ce se va întâmpla în viitor, dar până acum nu. Probabil că nu simt nici eu.

Știți că legătura dintre mamă și copil e super puternică și probabil că simte treaba asta, mă simte că sunt împlinită și că e suficient pentru mine. Probabil că și asta contează și nu simte nevoia de mai mult sau de altcineva.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.