Ilinca Vandici se numără pintre cele mai feminine și sexy prezențe din lumea mondenă la ora actuală. Până în momentul de față, vedeta are în spate ani mulți în care s-a dedicat televiziunii. Acum este o femeie împlinită atât în plan personal, cât și în plan profesional. Și asta nu e tot! Statutul de prezentatoare TV nu este singurul ei atuu.

Ilinca Vandici se mândrește cu o carieră strălucită și dă întotdeauna dovadă de profesionalism atât în ținută, cât și în felul în care alege să-și facă treaba în televiziune. Diva sexy nu se pricepe doar la a prezenta diferite emisiuni cum ar fi ”D-Paparazzi” sau ”Bravo, ai stil!”, ci se descurcă destul de bine și în ceea ce privește actoria. Și asta nu e tot! Nu cu mult timp în urmă, vedeta a pus pe piață propria linie de produse de înfrumusețare vegane, care nu sunt testate pe animale.

Ilinca Vandici este o mămică și o soție model! Aceasta a reușit să-și creeze o familie foarte frumoasă și de care este mândră în orice clipă. La doar 33 de ani, Ilinca a reușit să se mențină printre cele mai bune poziții în plan profesional și iată că și în plan personal lucrurile merg ca pe roate. Pe lângă aceste aspecte, frumoasa prezentatoare are și o siluetă de invidiat, parcă trasă prin inel.

Ilinca Vandici, fotografii doar în lenjerie intimă

Recent, vedeta de la Kanal D a postat pe contul personal de Instagram unele imagini care o încins imaginația fanilor. Aceasta s-a fotografiat doar în lenjerie intimă și a însoțit pozele de un comentariu în care explică importanța unui stime de sine ridicată și modul prin care ea a reușit să treacă peste toate complexele și să se simtă bine în pielea ei.

„Cel mai important este să te iubești! Să te iubești exact așa cum ești, să te accepți și să ai grijă de tine! Să ai grijă ce spui, ce faci, ce mănânci, cum te porți. Ani de zile m-am luptat cu lipsa de încredere în mine. Au fost perioade delicate din viața mea. Orice articol apărut în presă, mă făcea să îmi pun întrebări și să mă îndoiesc de mine. Am ajuns în punctul în care mă iubesc, fără a fi narcisistă și sunt fericită că sunt mamă, soție și fiică! Mi-am dat seama ce frumos este să fii femeie și ca într-o societate condusă de reguli și categorii, este important să fii TU!”, a scris Ilinca Vandici.

 Ilinca Vandici, mai sexy ca niciodată! S-a pozat în lenjerie intimă

Ilinca Vandici, mai sexy ca niciodată! S-a pozat în lenjerie intimă
 Ilinca Vandici, mai sexy ca niciodată! S-a pozat în lenjerie intimă

Ilinca Vandici, mai sexy ca niciodată! S-a pozat în lenjerie intimă