Ilinca Vandici declarații incredibile despre Matteo

Ilinca Vandici a fost invitată la o emisiune de maxima audiență împreună cu Matteo, unde au povestit de frumoasa prietenie ce ii leaga de o lungă perioadă.

Vedeta spune că aceștia se cunosc de mult timp însă au devenit prieteni apropiați din clipa în care Matteo avut o relație serioasă cu iubita lui, aceștia făcând diverse vacanțe împreună, au luat masa în oraș, au petrecut timp împreună. Acum se pare că Ilinca Vandici le va fi naș de cununie a lui Matteo și iubitei sale, împreună cu soțul acesteia.

Matteo invitat și el în emisiune a spus despre Ilinca că le este un suport extraordinar în creșterea fetiței lor, se preocupă atât de starea micuței cât și de starea iubitei sale, și ca le sare în ajutor ori de câte ori este nevoie.

Se  pare că Ilinca Vandici a fost alături de iubita lui Matteo la spital atunci când aceasta a născut spunând despre Matteo că a asistat la nașterea micuței Mia “ Matteo poate fi un exemplu pentru mulți bărbați din România el a asistat la nașterea fetiței sale plus că are o grijă extraordinară atât de copil cât și de iubita lui.”

Mateo spune că în curând va avea parte de două evenimente, primul va fi botezul fetiței sale și după va organiza nunta.

Lasă un răspuns

Inceredil! Un cuplu a făcut nunta online de teama coronavirusului

Cum i-a spart căsnicia Lidia Buble lui Răzvan Simion. Detalii incredibile au ieșit la iveală