Ilinca Vandici, critică dură la adresa unor femei. „E anormal să…”

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiuni Bravo ai stil, a făcut recent o postare foarte sensibilă; în care și-a exprimat părerea despre modificările fotografiilor în programele de editare. Vedeta este de părere că acele mici trucuri ne fac să arătăm la fel, iar acest lucru este unul exagerat. Mai mult, Ilinca a vorbit și despre filtrele de pe Instagram pe care și ea le folosește foarte des.

Ce părere are Ilinca Vandici despre editarea fotografiilor?

Ilinca Vandici a fost extrem de revoltată recent pe rețelele sociale, unde a spus tot ce avea pe suflet. Prezentatoarea a vorbit despre filtrele de pe Instagram, dar și despre modificarea pozelor în diferite programe. Totul a început după ce vedeta a dat peste un filtru, care îi punea pistrui pe față. După ce și-a întrebat fanii cum îi stă cu pistrui, ea a spus că nu și-ar fi imaginat asta. Și anume că vor exista vreodată astfel de filtre, care să îi pună pistrui pe față.

Vedeta a mai spus că este de acord cu filtrele și că le folosește chiar ea; dar s-a declarat învinsă de tehnologie. A spus că nu este acord cu transformarea corpului în Photoshop, pentru o imagine perfectă. Este de părere că unele femei exagerează în ziua de astăzi cu astfel de modificări. Mai mult le-a zis fanelor sale, că fiecare om este frumos și special în felul său; că nu ar trebui să arăte toate la fel.

”Cum îmi sta cu pistrui???? ? Dacă îmi spunea cineva că la un moment dat o să fie la moda pistruii și că vor exista filtre care ne vor ajuta sa ii obținem fără prea mult efort, n-aș fi crezut! Ca să nu mai vorbim de gene false, buze umflate siiiiiiiiiii aplicații care te fac sa fii mai înaltă, mai slaba, cu forme sau fără… ??‍♀️ Ce sa zic, mă declar învinsă de tehnologie! ? Cu filtrele sunt de acord, îmi place să le folosesc, dar să ajung să-mi transform corpul in Photoshop doar pentru a fi “perfectă” in mediul virtual, mi se pare deja exagerat… Fiecare e frumos și special in felul lui și așa e normal sa fie, e anormal să arătam toți/toate la fel… Voi ce părere aveți? ❤️❤️”, a scris Ilinca Vandici.

Lasă un răspuns

Mira, făcută praf de Connect-R! „Sunt total dezamăgit! Aia e…”

Bogdan Mocanu beat mort! Cum a fost filmat de Jador